Menu
RSS
Κυριακή, 29/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σμυρνιώτης: "Αγαπητή Ελένη Καρούντζου αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα"

Σμυρνιώτης: "Αγαπητή Ελένη Καρούντζου αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα"
 

Αγαπητή Ελένη Καρούντζου αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία σου να δικαιολόγησεις τα αδικαιολόγητα αφήνοντας τον κ. Τζιούμη προς τον οποίον απηύθηνα τα ερωτήματα στο απυρόβλητο.

Τώρα, σχετικά με την απειλή μηνύσεων θα σας συνιστούσα να προσφύγετε στην δικαιοσύνη πρώτα κατά του μέσου - φιλικού σας αν δεν κάνω λάθος - που δημοσίευσε, κατ' αποκλειστότητα μάλιστα, την χθεσινή σου τοποθέτηση, την οποία και σχολίασα, ότι η έναρξη λειτουργίας του Χριστογεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Άρεως μετατίθεται από τις 26/12 στις 17/12.
Τέλος, η σημερινή "ανάλυσή" σου ότι συνιστά λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού η ύπαρξη από 17/12 κάποιων επιπλέον σημείων πώλησης προϊόντων στην Πλατεία Άρεως δεν πείθει γιατί απλά χειμώνα - καλοκαίρι υπάρχουν σημεία πώλησης εποχικών ή μη προϊόντων (λουκουμάδες, κάστανα, καλαμπόκι κ.λ.π.).
Καλές γιορτές!!!

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    12.16 Εσύ το ντουγάνι με τα κεφαλαία τι δουλειά κάνεις εκτός από το να γράφεις ανώνυμα σχόλια;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΜΕ ΧΟΡΟΔΡΑΜΑΤΑ. ΠΕΣΤΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ;;;;

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια αποκλειστικότητα και μπούρδες ρε μαύρεεεεεεεεε; Δεν σε ενημέρωσε κανείς από τους καλοθελητές ότι αυτό με τη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού η Καρούντζου το είπε δημόσια στην ομιλία της και το άκουσε όλος ο κόσμος που βρισκόταν στην πλατεία άρα και όλα τα ΜΜΕ που κάλυπταν την εκδήλωση ; Κι άλλη φορά όταν γράφεις σχόλια φρόντισε να μην βιάζεσαι ώστε να μην ισχύει η γνωστή παροιμία με τη χαρά και την...νταρντάνα που θέλει να κρυφτεί. Χαλάρωσε. Όλος ο χρόνος δικός σου είναι. "Αποκλειστικότητα" είναι το ουσιαστικό. "Αποκλειστότητα" δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό της νεοελληνικής γλώσσας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...