Σμυρνιώτης: "Ο κ. Τζιούμης στον τέταρτο χρόνο της θητείας του αδυνατεί ακόμα και να ξεκινήσει ενταγμένα έργα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή"

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέροντας ... "Επανερχόμενος στογ σχολιασμό της ανάρτησης - απάντησης του κ. Τζιούμη τελικά υπερέβαλα όταν ανέφερα ότι έχει απορροφήσει περίπου 800.000 €. Το ακριβές ποσό είναι 178.288,48 € για την πρώτη εργολαβία του πίνακα που παρουσίασε προϋπολογισμού 500.000 € με έκπτωση 64,34% που ολοκληρώθηκε και 301.656,09 € στην δεύτερη που αφορά αποκατάσταση ζημιών στην αγροτική οδοποιία από τις πλημμύρες του Ιουνίου του 2016 προϋπολογισμού 1.900.000 € και σύμβασης 645.240 € (έκπτωση 66,04%) δηλ. ΣΥΝΟΛΟ: 479.944,57 €. Η τρίτη εργολαβία δεν έχει απορροφήσει τίποτα.
Υ.Γ. Κάποτε "κατηγορούσαμε" μαζί με τον κ. Τζιούμη τον Δημήτρη Παυλή για χαμηλές απορροφήσεις. Όμως ο Δημήτρης Παυλής όποιο "δικό" μου έργο βρήκε σε εξέλιξη, δημοπρατημένο ή απλά ενταγμένο το ολοκλήρωσε χωρίς καμιά καθυστέρηση σε αντίθεση με τον κ. Τζιούμη που στον τέταρτο χρόνο της θητείας του αδυνατεί ακόμα και να ξεκινήσει ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή έργα."
Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα στην Τρίπολη | Οι ευχές του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Κατσίρη (vd)
- Πασχαλινές ευχές από το Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης Γιώργο Βέρρο (vd)
- Γιορτή της Αγάπης στο Λεωνίδιο με αερόστατα, τσακώνικους χορούς και κεράσματα! (vd)
- ΔΕΗ Ανανεώσιμες | Έλαβε άδεια εγκατάστασης για το mega φωτοβολταϊκό των 490 MW στη Μεγαλόπολη
- Ελένη Καρούντζου: "Στην Τρίπολη το μοναδικό παραδοσιακό Πάσχα στην Πελοπόννησο που γίνεται τα τελευταία 80 χρόνια" (vd)
2 σχόλια
-
Ποια στοιχεία ρε ; Ο Γιαννάκης θα μας δείξει ποια έργα αγροτικής οδοποιΐας έκανε αυτός;
Κανένα -
Επιτέλους και κάποιος να μιλήσει με στοιχεία γιατί ο Τζιούμης νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες.