Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ανάπλαση πλατείας Μαντινείας (Μπασιάκου) | "Πράσινο φως" για να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου!

Ανάπλαση πλατείας Μαντινείας (Μπασιάκου) | "Πράσινο φως" για να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου!

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε την εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ (ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ) ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΤΡΙΠΟΛΗΣ», προϋπολογισμού: 499.970,00€, με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών και την διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου.

Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η διαμόρφωση ης πλατείας Μαντινείας ( ) Μπασιάκου η οποία βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Τρίπολης Η πλατεία έχει τριγωνικό σχήμα.

Ο χώρος είναι συνολικού εμβαδού E= 1444,73 m2. Περιλαμβάνει την πλατεία και τα περιμετρικά αυτής πεζοδρόμια Επιδιωκόμενος στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της περιοχής που αποτελεί χώρο αναψυχής για τους περίοικους Λειτουργικά και αισθητικά . επαναπροσδιορίζονται οι χώροι πρασίνου και καθιστικών.

Στόχος της ανάπλασης είναι η δημιουργία χώρου αναψυχής που θα προσφέρει στην βιοκλιματικότητα της περιοχής με σχεδιασμό νέων ζωνών πρασίνου, γκαζόν και χαμηλή βλάστηση αλλά και διατήρηση των υπαρχόντων αναπτυγμένων δέντρων ικανών να προσφέρουν σκίαση σε μεγάλη επιφάνεια της πλατείας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

protasianaplasis2020basiakouanaplasi 1basiakouanaplasi 2basiakouanaplasi 3basiakouanaplasi 4basiakouanaplasi 5basiakouanaplasi 6basiakouanaplasi 7

2 σχόλια

  • Χ. Μ.
    Χ. Μ. Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Που ήταν κρυμμένος αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια;;!!! Μπράβο δήμαρχε έχεις κάνει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσα πολλά πράγματα, όσα δεν έχουν γίνει επί δεκαετίες. Άξιος!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνέχεια έργα μπράβο δημαρχάρα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...