Ο Δήμος Τρίπολης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αδελφοποιημένων Πόλεων στην πόλη Κουμίνγκ της Κίνας

Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη και τον Δήμο Τρίπολης, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Χωριών του δήμου μας, κ. Ιωάννης Χασάπης παρευρέθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αδελφοποιημένων Πόλεων, στην πόλη Κουμίνγκ της Κίνας (China International Friendship Cities Conference 2024), ανάμεσα σε 780 επίσημα προσκεκλημένους συνέδρους από ολόκληρο τον πλανήτη.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Ιωάννης Χασάπης συμμετείχε στο Main Forum (κεντρική εκδήλωση) με θέμα: "Τεχνολογική Καινοτομία, Βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργία έξυπνων πόλεων". Κατά την ομιλία του ο κ. Χασάπης ανέδειξε τις φυσικές ομορφιές του δήμου μας και ανάλυσε στους συνέδρους την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και τη μεγάλη ιστορία του τόπου μας. Τόνισε τη σπουδαία προσπάθεια της διοίκησης του δήμου μας ώστε να δημιουργηθούν όλα εκείνα τα δυναμικά χαρακτηριστικά για μια πιο βιώσιμη πόλη, για μια πόλη η οποία βαδίζει ώστε να δημιουργήσει ένα ασφαλές και πιο υγιές περιβάλλον. Επιπροσθέτως ανέλυσε τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στο Δήμο Τρίπολης αλλά και στην Πελοπόννησο για την δημιουργία βιώσιμων πόλεων καθώς και αυτά που έχουν ολοκληρωθεί για τον εκσυγχρονισμό των πόλεων ως μέσο αντοχής σε κρίσεις που ενδεχομένως να συμβούν στο μέλλον.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του προς τους συνέδρους τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης είναι πρόθυμος να συνεχίσει τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών προς τις παραπάνω κατευθύνσεις, ενώνοντας τις δυνάμεις με τις αδελφοποιημένες πόλεις με σκοπό να αντιμετωπιστούν κοινές προκλήσεις και να προκύψουν μακροχρόνια κοινά οφέλη για τις κοινωνίες των πολιτών.
Σχετικά Άρθρα
- Πρώτες συμφωνίες Πούτιν με Τραμπ | Παύση βομβαρδισμών στα εργοστάσια ενέργειας – Ανταλλαγή αιχμαλώτων
- Δημοσκόπηση | Το 50% των πολιτών θέλει πρόωρες εκλογές!
- Λατινοπούλου: "Υπερβολική η δίωξη του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, κ. Ανδρεάκου"
- Τριαντόπουλος | Αίτημα να προχωρήσει η διαδικασία απευθείας παραπομπής του στην Δικαιοσύνη
- Με Δημάρχους της Αρκαδίας συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ (vd)
1 σχόλιο
-
Ο Χασάπης άνετα ανακατεύεται με το πλήθος πάντως γιατί ελαφρώς κινεζοφέρνει και περνάει για δικός τους