Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έβαλε φωτιά με ... ουίσκι σε πανηγύρι της Κορινθίας! (vd)

Έβαλε φωτιά με ... ουίσκι σε πανηγύρι της Κορινθίας! (vd)

Χαμός για τον Γιώργο Βελισσάρη στα Αθίκια Κορινθίας.

Θαυμάστρια του τραγουδιστή ζήτησε μπουκάλι με ουίσκι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε τραπέζι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης μαζί με την Χαρά Βέρρα και τη Γωγώ Μουστόγιαννη «ξεσήκωσαν» τον κόσμο με τα τραγούδια τους στα Αθίκια Κορινθίας μέχρι το πρωί.

https://korinthostv.gr/

11 σχόλια

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    20:47 θρησκευτική πανήγυρη για την εορτή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έγραφε η αφίσα. Τέλος πάνων είπα το λήγω κι εγώ εδώ γιατι με κούρασε όσο για τις ανοησίες που γράφω είναι δικαίωμα σας να το λέτε και να το πιστέυετε.
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιρίου και πάντα με καλή πρόαιρεση εγώ δεν τάχθηκα εναντίον κανενός, τη γνώμη μου είπα απλά!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    18:34 Απαντάω μόνο σε σένα ρε λεβέντη γιατί μόνο εσύ έγραψες για μπαστάρδεμα παραδοσιακού πανηγυριού με δημοτικά τραγούδια, χωρίς καν να ξέρεις τι σόι πανηγύρι ήταν. Δεν έγραψε κανείς άλλος. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται σε άλλα πανηγύρια εγώ γι' αυτό το πανηγύρι μιλάω, γι' αυτό το πανηγύρι απαντάω. Και σε ξαναρωτάω γιατί όλως "τυχαίως" παρέλειψες να απαντήσεις. Πού ξέρεις ότι αυτό ήταν ένα παραδοσιακό πανηγύρι με δημοτικά τραγούδια και μπασταρδεύτηκε και γράφεις όλες αυτές τις ανοησίες; Ήσουν εκεί και το είδες με τα μάτια σου; Γιατί εγώ ήμουν. Τέλος συζήτησης

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    και για να λήξει το θέμα όσον αφορά εμένα, έγραψα απλώς την παρατήρησή μου όσον αφορά την δημοτική μας παράδοση, έχω κάθε δικαίωμα να μην μου αρέσουν κάποια πράγματα που βλέπω, δεν μιλάω για κάποιον τραγουδιστή προσωπικά και ειδικά για τον ΓΙώργο που παρόλο ότι έχω δεί το κράξιμο που τρώει σε βίντεο στο youtube εγώ δε συμφωνώ, στην αφίσα του πανηγυριού το ανέφερε σαν "θρησκευτική πανήγυρη για την εορτή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος" ε σε αυτό θα ζητήσω συγνώμη αλλά δεν είναι κατα τη δικιά μου άποψη αυτό το πανηγύρι που βλέπαμε παλιά, όπως ήταν παλιά δεν ακούμε τα τραγούδια που ακόυμε παλιά (όχι πάντα τραγουδάνε και απο τα παλιά) ακόμη και μερικές φορές και ο κόσμος δεν είναι όπως παλιά, αυτό με το ουίσκι τι είναι δηλάδη? έχει καμία σχέση με τα πανηγύρια της Φιλιώς? του Κιτσάκη? και άλλων πολλών,οκ να εκσυγχρονιστούμε αλλά μη το παρακάνουμε, αν παρόλα αυτά κάποιος θίχτηκε προσωπικά εδώ είμαι με το όνομά μου να το λύσουμε, με ανώνυμους δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση, μόνο δικά μου σχόλια σας πειράζουν κανενός άλλου.

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    18:15 συμφωνώ μαζί σας αν κάποιος είπε κάτι προσβλητικό προς κάποιον να ζητήσει συγνώμη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    18΄10 Να το κοιτάξεις,μην το αφήσεις...

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    18:10 από ότι βλέπω μάλλον το δίκο μου μόνο σχόλιο σας πείραξε, δεν πειράζει τι να κάνουμε πάντα μας πειράζει η αλήθεια, και όσο για το μπαστάρδεμα της παραδοσιακής μουσικής είναι άποψή μου και δυστυχώς μια μεγάλη αλήθεια και δεν ειναι παραφιλολογίες, για πηγαίντε σε ενα παραδοσιακό πανηγύρι πχ στην Ικαρία και πείτε μου αν δείτε ουίσκια αναμένα και άλλα τέτοια.
    οι Βλαχιές που έγραψε κάποιος δεν είδα να σας πειράξουν αλλα είπαμε λογικό ειναι άλλωστε με αυτόν που σας χαλάει τη μόστρα σας πειράζει και φυσικά η αλήθεια σας πειράζει!!!!
    Καλησπέρα σας!!!

    ΑΑΑΑΑ και μια χαρά διασκεδάζω δεν είμαι σε καμία τσίτα απλώς σχολιάζω αυτό που βλέπω και έχω κάθε δικαίωμα να μη μου αρέσει!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ ο γνωστός και μη εξαιρετέος που σχολιάζεις τα πάντα και γράφεις συνέχεια σχόλια εδώ μέσα, ξαναδιάβασε το σχόλιό σου για το πανηγύρι συα Αθίκια και μετά γράψε ένα άλλο σχόλιο που να ζητάς συγγνώμη για τη βλακεία που έγραψες. Σε περιμένουμε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    15:07 Δεν μου λες ρε λεβέντη, πού το είδες εσύ ότι είναι παραδοσιακό πανηγύρι με δημοτικά τραγούδια και επίσης ποιός σου είπε ή πού το είδες γραμμένο ότι στα πανηγύρια ντε και καλά πρέπει να ακούγονται μόνο κλαρίνα και δημοτικά τραγούδια, που άνοιξες το στόμα σου και άρχισες να λες για μπασταρδέματα παράδοσης, νησιώτες που κρατάνε τις παραδόσεις και τέτοιες παραφιλολογίες; Ακόμα και το ότι ο άλλος αδειάζει το ουίσκι στο τραπέζι σε πείραξε ρε κακομοίρη. Το πλήρωσε και το αδειάζει όπου θέλει άμα λάχει. Και στο κεφάλι του ακόμα. Εσύ τι κόβεσαι και χαλιέσαι; Χαλαρώστερε λίγο ρε μερικοί και διασκεδάστε αντί να είσαστε μονίμως στην τσίτα και να σας πειράζει το παραμικρό

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    συγνώμη τώρα, αυτό είναι παραδοσιακό πανηγύρι με δημοτικά τραγούδια?
    έχουμε μήπως λίγο μπασταρδέψει τη δημοτική μας παράδοση? μια χάρα λοιπόν κάνουν οι Νησιώτες οι Κρητικοί Και οι Πόντιοι που κράτανε ακόμη την παράδοση στη μουσική και στους χορούς τους.....
    επίσης αυτός πιυ ρίχνει το ουίσκι στο τραπέζι τι είδους νέα καγκουριά είναι αυτό?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    εσεις τωρα τι δείχνετε ακριβώς? σοβαρη ειδηση

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλαχιές...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...