Menu
RSS
Σάββατο, 29/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (20/6/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (20/6/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στυλ σας, αλλά ούτε και στο χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται προσοχή σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που θα είναι καινούρια και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση το σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει τα υπέρτατα σημεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να πράττετε με σύνεση και λογική, για να μπορέσετε να επιτύχετε το σωστό μοντέλο επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως, μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. 

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία και μετά με το συναίσθημα σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...