Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (11/5/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (11/5/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ: Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου να σας στηρίξουν. Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο.

ΛΕΩΝ: Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει. Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα, θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και μα αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας. Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα περάσετε τις δυσκολίες της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σας συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να εκτοξεύσετε το άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ: Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...