Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ανεμογεννήτριες | "Κανένας εφησυχασμός - Καμία επανάπαυση!"

Ανεμογεννήτριες | "Κανένας εφησυχασμός - Καμία επανάπαυση!"

 

Η μαζική εναντίωση φορέων και κατοίκων στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Μάνη, στον Άγιο Πέτρο, στο Βαλτέτσι, στη Νεστάνη και Τσεμπερού, ανάγκασε τους θιασώτες της «Απελευθέρωσης της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας» και της «Πράσινης Μετάβασης» να γνωμοδοτήσουν αρνητικά στην Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, για τα αιολικά στην Μάνη και Άγιο Πέτρο και να αναβάλλουν την απόφαση για τα υπόλοιπα.

Δεν χρειάζεται όμως κανένας εφησυχασμός, καμιά επανάπαυση, όχι μόνο γιατί άλλοι τελικά στο Υπουργείο αποφασίζουν, αλλά και γιατί είναι «πολλά τα λεφτά» και μεγάλα τα συμφέροντα!

Καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που έχουν ψηφίσει στο παρελθόν για εγκατάσταση εκατοντάδων ανεμογεννητριών στα βουνά της Πελοποννήσου, σε όλους αυτούς που μας «γάνωναν» και εξακολουθούν να μας «γανώνουν» τα μυαλά για τα καλά της απολιγνιτοποίησης, της απελευθέρωσης, των ΑΠΕ, των πράσινων επενδύσεων και άλλα «πράσινα άλογα»!

Η πείρα λέει ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό στον δρόμο του οργανωμένου αγώνα, που έχει στο στόχαστρο τις αιτίες και τους υπαίτιους, που έχει αιτήματα που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του λαού για ρεύμα φθηνό,  για Ενέργεια Κοινωνικό Αγαθό και όχι εμπόρευμα.

 

Οι Επιτροπές Αγώνα για την σωτηρία του Πάρνωνα - Μαινάλου -Λυκαίου όρους από την επέλαση των μονοπωλιακών ομίλων των ΑΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...