Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Νίκος Τσιαμούλος για την κοπή πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ο Νίκος Τσιαμούλος για την κοπή πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου
Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Τσιαμούλος, αναφέρει: "Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη απο τις προηγούμενες, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος(τμήμα Ν/Α Πελ/σου).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ,ο Βουλευτής Αρκαδίας Κος Κώστας Βλάσσης ,ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων όλης της Περιφέρειας αλλά και της Αργολίδος-εκλεκτός συνάδερφος-Κος Δαμούλος Φώτης ,ο Κος Λιαργκόβας Παναγιώτης εκπροσωπώντας το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συνάδερφοι Λογιστές-Οικονομολόγοι και Επιμελητηριακοί από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η κοπή της πίτας έγινε στο εστιατόριο-καφέ «ΟΣΤΡΑΚΙΝΑ»..
Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ,το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (τμήμα Ν/Α Πελ/σου)."

 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην τσιμπάς καλέ μου φίλε, όπως λένε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...έγραψα και κάτι για το tag του στο facebook αποκλειστικά στον Σμυρνιώτη αλλά δεν το σχολίασες. Παραδέχθηκα τον Τσιαμούλο που έπαιξε με την εικόνα, τους έπαιξε όλους μια χαρά....η δύναμη της εικόνας....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    13.24 Καλά ρε συ πρέπει να έχεις πολλά κιλά κόμπλεξ για να ανακαλύψεις απο μια φωτογραφία που καλά καλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοι είναι, ότι ο Τζιούμης κάθεται πλάτη με τον Τσαγκαρέλη, ο οποίος σημειωτέον απ' ό,τι πορώ να διακρίνω με τα κιάλια, κάθεται σε τραπέζι που κάθονται λογιστές. Να το κοιτάξεις πάντως αυτό με την κόμπλα σου γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Σε τρελάδικο σε βλέπω

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν παίζεσαι Νικόλα, ανέφερες στα tag σου μόνο τον Σμυρνιώτη και έβγαλες φωτογραφία Τζιούμη, Τσαγκαρέλη να κάθονται με γυρισμένη την πλάτη ο ένας στον άλλο.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...