Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εφημερίδα "Ελευθερία": "O κ. Νίκας θα γνωστοποιήσει την απόφαση για την υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια μετά τις εθνικές εκλογές"!

Εφημερίδα "Ελευθερία": "O κ. Νίκας θα γνωστοποιήσει την απόφαση για την υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια μετά τις εθνικές εκλογές"!

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η εφημερίδα "Ελευθερία" της Καλαμάτας κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο "“Παρών” από Νίκα για νέα υποψηφιότητα – Επίσημη ανακοίνωση μετά τις εθνικές εκλογές".

Ειδικότερα, το δημοσίευμα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Στις εκλογές που έρχονται, εγώ θα είμαι παρών από οποιαδήποτε θέση» δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτη Νίκας ενώ για μια ακόμα επανέλαβε ότι «Δεν εξαρτάται η πορεία της Περιφέρειας από ένα πρόσωπο και κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει ότι δεν εξαρτάται από μένα. Γύρω από μένα είναι πάνω από 100 άνθρωποι, είτε πολιτικά στελέχη, είτε υπηρεσιακοί παράγοντες, με τους οποίους πρέπει να συνεννοηθώ».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο κ. Νίκας θα γνωστοποιήσει την απόφαση για την υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια μετά τις εθνικές εκλογές επειδή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές «Προς το παρόν υπάρχουν άγνωστες παράμετροι και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές”

 Ο κ. Νίκας έστειλε και μήνυμα στην Νέα Δημοκρατία με πολλαπλούς αποδέκτες λέγοντας «Παράλληλα, στέλνω και ένα μήνυμα και προς κάποιους στη Νέα Δημοκρατία οι οποίοι νομίζουν ότι η Περιφέρεια ή οι δήμοι είναι εσωτερικό πρόβλημα της ΝΔ και επομένως επιλέγουμε τον μεν ή υπονομεύουμε τον δε. Δεν είναι καθόλου έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Επαναλαμβάνω ότι οι Έλληνες θα «συγκρουστούν» -με την καλή έννοια- για αυτές τις θέσεις.» 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...