Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ντίνα Νικολάκου: "Τα ... καψόνια από τον κ. Νίκα θα συνεχιστούν"!

Ντίνα Νικολάκου: "Τα ... καψόνια από τον κ. Νίκα θα συνεχιστούν"!
Σε ανάρτησή της, η Ντίνα Νικολάκου, αναφέρει ... "Με πολύ ενδιαφέρον και προσοχή άκουσα τις δηλώσεις του κυρίου Νίκα , με την έναρξη του νέου έτους , σχετικά με την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές!
Ενώ λοιπόν φανταζόμουν ότι θα τηρήσει τη δέσμευση που είχε δώσει σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου , όταν δήλωνε ότι έχει ήδη λάβει την απόφαση του και ότι θα την ανακοινώσει στο τέλος του 2022 , ξαφνικά...άκουσα να λέει ότι όλα θα κριθούν μετά τις εθνικές εκλογές!
Φυσικά πιο ''σπουδαία'' ήταν τα μηνύματα που έστειλε στη ΝΔ και στους επίδοξους αντικαταστάτες του αφού τους προειδοποίησε ότι οι εκλογές του 2023 θα είναι δύσκολες...και δεν θα έχουν το κλίμα και τη δυναμική του 2019!
Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στις δυσκολίες των άλλων κομμάτων να επιλέξουν υποψήφιο, με δεδομένες τις ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" που θα προκύψουν από τις εθνικές εκλογές!
Πρέπει να υπάρχει ''ενότητα" , όλοι Έλληνες είμαστε, συνέχισε ο κύριος Νίκας και συμπλήρωσε με νόημα ότι :
“Παράλληλα, στέλνω και ένα μήνυμα και προς κάποιους στη Νέα Δημοκρατία οι οποίοι νομίζουν ότι η Περιφέρεια ή οι Δήμοι είναι εσωτερικό πρόβλημα της ΝΔ και επομένως επιλέγουμε τον μεν ή υπονομεύουμε τον δε. Δεν είναι καθόλου έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα”. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με την επιτομή του "πολιτικού χρησμού" λέγοντας ότι:
"Και εν κατακλείδι, στις εκλογές που έρχονται, εγώ θα είμαι παρών από οποιαδήποτε θέση”.
Αυτές είναι οι δηλώσεις, την πρώτη μέρα του 2023, του πλέον κομματικού υποψηφίου Περιφερειάρχη της ΝΔ σε επίπεδο όλης της επικράτειας, στις εκλογές του Ιουνίου του 2019! Για την τήρηση της κομματικής πειθαρχίας και προκειμένου να εκλεγεί ο κύριος Νίκας ήρθε στην Πελοπόννησο πέντε φορές ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης και επιστρατεύτηκαν όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ σε Ελλάδα και Βρυξέλες!
Όποιος ήταν απείθαρχος διαγραφόταν αμέσως!
Ακολούθησαν αποστασίες με πολιτικά ανταλλάγματα...
Όλα στο βωμό της εντολής, να εξαφανιστεί ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη της ΄΄Νέας Πελοποννήσου΄΄!
Τελικά όμως το αποτέλεσμα του Α΄ Γύρου των εκλογών του 2019 ήταν απογοητευτικό αφού ο συνδυασμός του κυρίου Νίκα ήρθε δεύτερος!
Ήρθε λοιπόν το 2023! Χρονιά των αυτοδιοικητικών εκλογών!
Ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη της ''Νέας Πελοποννήσου'', παλιά και νέα, είναι ΕΔΩ για να δώσουν τη μεγάλη μάχη αντλώντας την Δύναμη τους από τους πολίτες , ''ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ"!
Την ίδια ώρα ο κύριος Νίκας "τρολάρει" όλους όσοι από τα στελέχη της ΝΔ τον στήριξαν με πάθος , απαξιώνοντας την συμμετοχή τους στην εκλογή του και δηλώνει ''υπερκομματικός''! Φτάνει στο σημείο μάλιστα να λέει δημόσια ότι εκλέχθηκε επειδή τον στήριξαν οι ...αριστεροί!
Δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος αλλά ταυτόχρονα ''κλείνει το δρόμο" σε οποιονδήποτε άλλον θα το επιθυμούσε αφού υπονοεί ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές εκτός από τον ίδιο!
Δημιουργεί συνθήκες έντασης και διχασμού με Βουλευτές και Δημάρχους της ΝΔ που μπήκαν στην πρώτη γραμμή για να τον στηρίξουν και την ίδια χρονική στιγμή επαινεί δημόσια Δημάρχους και Βουλευτές που ανήκουν στην κεντροαριστερά!
Είμαι βέβαιη ότι... τα καψόνια θα συνεχιστούν!"

21 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    20:26 Το γίδι που λες απευθύνεται σε κάποιον. Εσύ μόνο βελάζεις τραγί. Καλά τη θυμάσαι τη μητρική σου γλώσσα. Απέξω κι ανακατωτά την ξέρεις. Τράβα για βοσκή τώρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΓΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ ...................ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ;;;; ΜΠΕΕΕΕΕΕ !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    20:00ν Μπεεεεεεεεεε τσοπάνο

  • Γιάννης  Κ.
    Γιάννης Κ. Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Γκασμάς είσαι 17.03 γκασμάς παραμένεις ! Αντε γεια !!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    10:34 Με όσα ονόματα και να γράψεις, το ίδιο στιλιάρι παραμένεις "επώνυμε" Γιάννη Κ.(λανόμαγκα). Το ότι γράφεις σχόλιο και απευθύνεσαι σε άλλο σχόλιο που έχεις γράψει εσύ ο ίδιος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Να το κοιτάξεις αυτό γιατί είναι προάγγελος ότι θα κάψεις φλάντζα. Στο ξαναλέω μπετοπανύβλακα. Κι όλη η γη να ψηφίζει, αυτούς θα τους ψηφίσουν μόνο αυτοί που τους ξέρουν, γιατί αυτοί είναι οι ψηφοφόροι που τους εκλέγουν ρε στιλιάρι. Δεν θα πάει να τους ψηφίσει κάποιος που δεν τους γνωρίζει. Πόσο πιο λιανά να στο κάνω για να το καταλάβεις; Ο κάθε ψηφοφόρος ρε αρχιστίλιαρο ψηφίζει μόνο τους δικούς του, γιατί αυτούς θέλει να βγάλει. Έτσι θα κάνει και τώρα. Τι στο διάολο; Ναρκωτικά παίρνεις;

  • Γιάννης  Κ.
    Γιάννης Κ. Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    21.39 είσαι τελίως τροκάνι Λεβιδέικο ! Γκασμάς για τα μπαζα. Ρε εξυπνάκια σου γράφεο ο άνθρωπος στον προηγούμενο σχολιασμό του ότι για Περιφερειάρχη ψηφίζει όλη η Πελοπόννησος. Νομίζεις ότι όλοι γνωρίζουν τις φάτσες των υποψηφίων. Τόσο τυρί είσαι κακομοίρη μου που τους βάζεις όλους σε θέση να γνωρίζουν τις φάτσες των υποψηφίων. Και γιατί να τις ξέρουν ! @έστηκε ο κόσμος για όλους αυτούς. Γιαυτό η αποχή φτάνει στο 40%. Επομένως μην υπερασπίζεσαι μια θέση και βρίζεις κιόλας από πάνω γιατί νομίζεις οτι κατι λες. Με κατι τέτοιους ψηφοφόρους σαν και σενα βγαίνουν στην εξουσία οι άσχετοι. Συνέχισε να γράφεις παπαρι@ς στις αναρτήσεις σου αλλα εάν είσαι μάγκας γράφτες επώνυμα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη στιγμή αυτή και θα μείνει στην ιστορία! Υπογράφονται τα συμφωνητικά για δυο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ έργα στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού και τα δύο 144.000, παρουσία των δυο αντιπεριφερειρχών. Αν ήμουν στη θέση τους δεν θα εμφανιζόμουν καθόλου. Τι σας κάνει ρε ο άνθρωπος;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    19:31 Βρε μπετόβλακα αφού θα τους ξαναψηφίσουν αυτοί που τους ψηφίζουν κάθε φορά, άρα τους ξέρουν εδώ και χρόνια ποιοί είναι, οπότε όποια φωτογραφία τους μπει δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Για ποιον απλό κοσμάκη που "νομίζει ότι ψηφίζει μειράκια" κι άλλες τέτοιες αρλούμπες γράφεις; Αυτοί που δεν τους ξέρουν, δεν θα τους ψηφίσουν βρε όρνιο. Εσύ δηλαδή πας και ψηφίζεις όποιον δεν ξέρεις ή αυτούς που ψηφίζεις πάντα; Ρε μάγκες σοβαρά τώρα; Πάτε και ψηφίζετε σε εκλογές εσείς; Γι' αυτό μας έχει πάρει ο διάβολος ως χώρα και μας κυβερνάνε αυτοί που μας κυβερνάνε. Από κάτι σούργελα με κάτι μυαλά σαν και το δικό σου. Αμοιβάδας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    19.49 έλα τώρα που δεν βλέπεις τις αναρτήσεις της Κωσταντίνας στο facebook !!!!! Πλακίτσα μας κάνεις τώρα ;;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τι ομορφιά αυτός ο αριστερός!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τη φωτογραφία την έβαλε η Νικολάκου στο προφιλ της στο facebook.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ..... ΤΟ SITE TIΣ ΕΒΑΛΕ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    17.19 εξακολουθείς να γράφεις χαζομάρες. Ναι ρε όποιος πολιτεύεται θα πρέπει να βάζει φωτογραφίες όπως είναι τώρα. Γιατί εσύ τους ξέρεις ως φάτσες ο απλός κοσμάκης τους αγνοεί πως είναι στη πραγματικότητα και νομίζει ότι ψηφίζει μειράκια , παιδαρέλια ! Ετούτοι είναι με το ένα πόδι πλησίον του ......Αγίου Πέτρου και ζητάνε ακρόαση. Θα παραμιλάνε σε κανά χρόνο και θα κατεβαίνουν τις σκάλες υποβασταζόμενοι και θελουνε και εξουσία. Αντε από δω αυλικέ που θα μας πεις οτι παιρνουμε και ληγμένα επειδή σου θίξαμε το ηλικιακό των δεινοσαύρων. Αντε από δω ! Να πάνε σπίτι τους και να ασχοληθούν με τα εγγονάκια τους οι υπερήλικες που θα μας πει η Ντίνα και η κάθε Ντίνα ότι θα μας ξανάρθει για ψήφο ο εβδομηντάρης και βάλε και θα γεράσει στην καρέκλα της Περιφέρειας για 5 χρόνια ακόμη !!!!!!!! Οι νέοι να βγουνε μπροστά που έχουν όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο. Αυτούς τους είδαμε και τους μάθαμε. Ξοφλήσανε ! Τοποθετήσου επί της ουσίας και άφησε τις εξυπνάδες και τις φτηνές κορώνες ζωντανό !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    11.20 Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι αν δεν μπουν τωρινές φωτογραφίες τους δεν ξέρει ο κόσμος πώς είναι οι φάτσες τους και θα "παραπλανηθούν" όταν πάνε να τους ψηφ; Κόψε τα ληγμένα αδερφέ. Έχεις παραισθήσεις και αρχίζεις να κελαηδάς. Τσίου τσίου. Ξύπνααααααα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    10.26 οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές εν όψει εκλογών. Να βάζουν τις σημερινές φατσες τους ολοι οσοι πολιτευονται για να βλεπει ο κοσμος τι χαπατα ψηφίζει. και εαν μπορούν τα γερόντια μεχρι τα 75 τους να παίρνουν αποφάσεις . Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ξεπηδήσουν μπροστά και να παρουν τις τυχες ολοων μας στα χερια τους. Η τριτη ηλικία να παραχωρήσει ζωτικό χώρο στα νέα παιδιά αυτό εννοώ εξυπνάκια με τα ληγμένα ! Οι γέροι για σουπα και τσουκαλόκαυτο στο χωριό τους. Οτι ειχαν να δωσουν το δώσανε ............Ληγμένε φίλε !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    22.33 Και σενα δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημά σου που οι φωτογραφίες τους δεν είναι τωρινές; Ρε πάτε καλά; Κόψτε τα ληγμένα που παίρνετε γιατί έχετε κάψει φλάντζα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την έναρξη της νεας χρονιάς άρχισε και ο βομβαρδισμός της Ντίνας και του χάπατου έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλωστε η εξουσία και η καρέκλα είναι γλυκιά και ανήκουν στον μοναδικό και ανεπαναληπτο Πέτρο κληρονομικώ δικαίω που θα έλεγαν και οι δικηγόροι. Και τωρα 4 χρόνια τους την στέρησαν οι άλλοι και θα πρέπει να την επανακτήσουν οι πρωην. Για να κάτσουν στο σβερκο μας για αλλα πεντε χρόνια. Τι δεν καταλαβαίνεις αναγνωστη από το μανιφέστο της Ντίνας ; Αυτοί οι αψεγάδιαστοι φωστήρες πρεεπι να επανελθουν για να συνεχίσουν το έργο τους. Ποιο έργο ;;;; Το ανύπαρκτο !!!! Ερίζουν για την καρέκλα και ψάχνουν για χαιβάνια κοινώς μαλακ@ς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποιοι οι ντουλαπωμένοι στα έγκατα του συρταριού. Θέλουν ξανά να φάνε τηγανίτα με μέλι !! Θα τους αφήσουμε ;;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 09:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα του αφαιρέσουμε το βήμα που του δώσαμε για να μην λέει ότι θέλει και μας εκθέτει. Να μην ξεχνάει ότι μας αντιπροσωπεύει και μιλάει εκ μέρους μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι φωτογραφίες και των 2 πρωταγωνιστών είναι τουλάχιστον δεκαετίας ! Τα γεροντάκια που είναι σήμερα να πάνε στα πολιτικά ΚΑΠΗ και να αφησουν το χωρο ελευθερο σε νεους ανθρωπους.......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως πολλοί απ' όσους τον στηρίξαν αυτή τη φορά θα είναι απέναντί του

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...