Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δέδες | Κλείνει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με Τατούλη– «Η Πελοπόννησος δεν πρέπει να γίνει πάρκο πολιτικών δεινοσαύρων»

Δέδες | Κλείνει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με Τατούλη– «Η Πελοπόννησος δεν πρέπει να γίνει πάρκο πολιτικών δεινοσαύρων»

Καλεσμένος του Πολύδωρα Δάκογλου στην εκπομπή ΄΄Η Πελοπόννησος Σήμερα'' ήταν ο επικεφαλής της Παράταξης “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” , Γιώργος Δέδες.
Κάποια στιγμή, ρωτήθηκε για τα σενάρια η παράταξη του να γίνει υποσύνολο της παράταξης Τατούλη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, στο ενδεχόμενο στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπο του πρώην Περιφερειάρχη.
Ο κ. Δέδες ήταν κατηγορηματικά αντίθετος, λέγοντας ότι «η Πελοπόννησος δεν πρέπει να γίνει πάρκο πολιτικών δεινοσαύρων», σε μια φράση που αγγίζει και τον νυν Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Δέδες είπε ότι ουσιαστικά τόσο ο κ. Τατούλης, όσο και ο κ. Νίκας δοκιμάστηκαν και πλέον «τα προβλήματα απαιτούν νέα δύναμη, νέα ορμή.
Η πολιτική μας επιτροπή (ΣΥΡΙΖΑ) πήρε μια απόφαση για πλατιές, δημοκρατικές συμμαχίες. Θα πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα και οι κατάλληλές συνεργασίες, με άλλα κόμματα, με κινήματα, με περιφερειακές παρατάξεις, ώστε να υπάρξει ένα νέο μέτωπο, προοδευτικό που θα έρθει την περιφέρεια Πελοποννήσου να εκφράσει κάτι καινούργιο».

Τέλος, ο κ. Δέδες δήλωσε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα Δέδε σε έβαλαν στο κλεισιοσκόπιο οι Τατουλίτσες καο τα Τατουλάκια. Ετοιμάσου για σύγκρουση. Τους χαλασες το φανταστικό σενάριο που είχαν στο μυαλό τους.

  • ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
    ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Δέδες αποφασίζει αν θα στηρίξει κάποιον ο Τσίπρας η όχι;
    To ακούσαμε και αυτό! Το άλλο με τον Τοτό τι λέει;

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γιωργάκης τώρα τι κόμμα είναι? Θυμάστε που ήταν αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη? Θυμάστε που έφυγε και έκανε παράταξη μόνος του το 2014 γιατί ήταν ΠΑΣΟΚ? Θυμάστε μετά που κατέβηκε το 2019 σαν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ/ Θυμάστε μετά που στο Α' Γύρο των εκλογών που πάτωσε και στο Β΄γύρο έπερνε τηλέφωνα να ψηφίσουν οι ''δικοί του" τον κύριο Νίκα? Θυμάστε που στην έναρξη της θητείας του κυρίου Νίκα ψήφιζε ολα τα θέματα παρεούλα με τον κύριο Περιφερειάρχη ?Αντε μπράβο Γιώργο μου!! Ο Νίκας και ο Τατούλης είναι δεινόσαυροι της πολιτικής ενώ εσύ είσαι ξεπεταρούδι και πας για βουλευτής τουΣΥΡΙΖΑ!! Καλή επιτυχία!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ !!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους γυρολόγους καθε τύπου . Να πηγαίνει κάθε κατεργαρης στον πάγκο του. Μας τελείωσε και ο Χατζηπετρής ............

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...