"Άστρος - Λεωνίδιο" | Αρχίζουν έργα στις στροφές - Ακολουθεί παρέμβαση στο λιμάνι Λεωνιδίου!

Σύσκεψη για τα δύο μεγάλα έργα της Νότιας Κυνουρίας, όπως τα χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.
Συγκεκριμένα στην σύσκεψη συζητήθηκαν το έργο στο δρόμο Αστρος – Λεωνίδιο και το έργο στο λιμάνι του Λεωνιδίου, αλλά και μικρότερα έργα στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας -όπως ο δρόμος προς τα Τσιτάλια και το γήπεδο τένις στο Λεωνίδιο.
Στη σημερινή συνάντηση εξετάστηκαν και επιλύθηκαν διάφορα διαδικαστικά θέματα και όπως ανακοινώθηκε από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα στη συνέχεια, το οδικό έργο από το Αστρος προς το Λεωνίδιο θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου ενώ μετά από 15 με 20 μέρες θα ξεκινήσει και το έργο στο λιμάνι Λεωνιδίου και θα ακολουθήσουν και τα άλλα έργα.
Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης ανέφερε πως θα γίνουν παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία του δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου, κυρίως όπου υπάρχουν στροφές, αφού στόχος είναι η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του εν λόγω οδικού άξονα ενώ τα αδρανή υλικά που θα προκύψουν από την εν λόγω διαδικασία θα χρησιμοποιηθούν στο έργο του λιμανιού του Λεωνιδίου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων, εκπρόσωποι της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, καθώς και των αναδόχων των πιο πάνω έργων.

Tags:
Περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, Χαράλαμπος Λυσίκατος, Λιμάνι Λεωνιδίου, Άστρος Λεωνίδιο, Τσιτάλια,Σχετικά Άρθρα
- Εποχικοί πυροσβέστες | Προσωρινοί πίνακες για τους επιτυχόντες του διαγωνισμού - 69 θέσεις στην Αρκαδία!
- Σχολεία | Πότε κλείνουν για το Πάσχα
- Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: "Συναυλία στις 6 Απριλίου, απεργία στις 9 Απριλίου"
- Σπουδαστές της ΣΑΕΚ Τρίπολης επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία (εικόνες)
- Μιχόπουλος στη ΔΡΤ: ” Με ενημέρωσαν πως τις επόμενες μέρες θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για οδηγό στο ΚΥ Μεγαλόπολης”
1 σχόλιο
-
Καλά την ποντικομαμη της ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΔΕ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ και διωξιμο !!!