Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας: "Ιστορική μέρα για την ύδρευση του Λεωνιδίου"!

Για "ιστορική μέρα για την ύδρευση του Λεωνιδίου" κάνει λόγο, σε ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος.
Ειδικότερα, αναφέρει: "Από σήμερα μπήκε στο δίκτυο του οικισμού το νερό της γεώτρησης Καμουλιου. Εκπληκτικής ποιότητας νερό με πολυ χαμηλή αγωγιμότητα.
Έτσι βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα του παρεχόμενου ύδατος, ενώ η τελική αγωγιμότητα μετά την ανάμειξη και από τις άλλες γεωτρήσεις, δεν υπερβαίνει το 500 από 1150 που ήταν μέχρι χθες!!!!
Στο μεγάλο πρόβλημα της σκληρότητας του νερού ύδρευσης Λεωνιδίου, δόθηκε η καλύτερη λύση!!!"
Σχετικά Άρθρα
- Το Λεωνίδιο τίμησε με υπερηφάνεια την 25η Μαρτίου (vd)
- Φόλες στο Λεωνίδιο | Οργή στην περιοχή για τις δηλητηριάσεις - Κυνηγετική Ομοσπονδία και εκπαιδευμένο σκυλί κάνουν έρευνα στην περιοχή (vd)
- Επιτυχημένο το εκπαιδευτικό εργαστήριο για το Υποψήφιο Απόθεμα Βιόσφαιρας Πάρνωνα – Μαλέα στο Λεωνίδιο (εικόνες)
- Αντιπολεμική ταινία θα προβληθεί στο Λεωνίδιο
- Τρίτη 25η Μαρτίου στον Τυρό