Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλο γλέντι μέχρι το πρωί στο «Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία» στα Μαλλωτά (εικόνες)

Μεγάλο γλέντι μέχρι το πρωί στο «Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία» στα Μαλλωτά (εικόνες)

Πήγαμε τα Μαλλωτά στα αστέρια και φέτος σε ένα μεγάλο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί στο «Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλωτών την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024.

Με πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του χωριού μας εορτάσαμε το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου τον Προφήτη Ηλία με αρτοκλασία υπέρ υγείας των απανταχού Μαλλωταίων.

Το βράδυ της Κυριακής, ο ένας και μοναδικός Γιάννης Κατσίγιαννης με την Ειρήνη Λαγούδη και τον Δημήτρη Λάλεζα στο τραγούδι με τη συνοδεία του κλαρίνου του Κωνσταντίνου Μπριάνα και της ορχήστρας τους ξεσήκωσαν τη νεολαία που κρατούσε τα σκήπτρα στο χορό συμπαρασύροντας και τους μεγαλύτερους σε ένα μεγάλο ξεφάντωμα μέχρι το ξημέρωμα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλωτών ευχαριστεί όλους όσοι βρέθηκαν στο όμορφο χωριό μας και διασκέδασαν μαζί μας στηρίζοντας το πανηγύρι μας και τους ευχόμαστε ο Προφήτης Ηλίας να είναι πάντοτε δίπλα τους.

Ευχαριστεί για την παρουσία τους  τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Ευχαριστεί τα ΜΜΕ για την προβολή του πανηγυριού και την στήριξή τους: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, Καφενείο Μεγαλόπολης, Καλημέρα Αρκαδία, Arcadia portal, Arcadia 93,8 και Βόλτα στην Τρίπολη.

Ευχαριστεί τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.
 
Βίντεο από το πανηγύρι μας μπορείτε να δείτε στο facebook του Συλλόγου και των μελών του Δ.Σ.

Το Πανηγύρι μας με τον Γιάννη Κατσίγιαννη είναι παρελθόν. Ραντεβού το 2025.

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...