Menu
RSS
Σάββατο, 05/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Μιχόπουλος: «Ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο Αρκάδα άνθρωπο και επιχειρηματία, Σταύρο Δέμο

Μιχόπουλος: «Ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο Αρκάδα άνθρωπο και επιχειρηματία, Σταύρο Δέμο

Με βαθιά θλίψη η Αρκαδία αλλά και όλη η Ελλάδα πληροφορήθηκαν την είδηση του θανάτου του Σταύρου Δέμου, ενός σπουδαίου ανθρώπου και επιχειρηματία, το έργο του οποίου έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του όσο και στη χώρα.

Ο Σταύρος Δέμος, γεννηθείς στην Τρίπολη, γιος βιοπαλαιστών, προικισμένος με το Αρκαδικό επιχειρηματικό ιδεώδες, ήταν ο ιδρυτής μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα, της DEMO, η οποία σήμερα εξάγει τα πρωτοποριακά φάρμακα που παράγει στην Ευρώπη και κατέχει ηγετική θέση σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα της βιομηχανίας, ενώ παράλληλα προωθεί την έρευνα και την καινοτομία.

Πνεύμα ανήσυχο, ο Σταύρος Δέμος, με όραμα και σκληρή δουλειά, αναδείχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στη χώρα, τιμώντας και τον τόπο που τον γέννησε.

Η Αρκαδία είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, και αυτό το απέδειξε έμπρακτα, με την κατασκευή του εργοστασίου στην Τρίπολη, ένα έργο που θα δώσει θέσεις εργασίας και νέα πνοή σε όλη την Αρκαδία.

Ήταν, όμως, και ένας προσηνής, γλυκός άνθρωπος, ένας αγαπημένος πατέρας, ένας εργοδότης που έχαιρε της αγάπης και του σεβασμού των ανθρώπων που εργάζονταν μαζί του.

Η Αρκαδία έχασε έναν πραγματικό ευπατρίδη που αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη μεγάλη οικογένεια της DEMO.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Κων/νος Μιχόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...