Menu
RSS
Τετάρτη, 03/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πένθος στην Μεγαλόπολη | Απρόσμενος θάνατος της εν ενεργεία δημοτικής υπαλλήλου Αικατερίνης Γεωργούλα

Πένθος στην Μεγαλόπολη | Απρόσμενος θάνατος της εν ενεργεία δημοτικής υπαλλήλου Αικατερίνης Γεωργούλα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, με την αγγελία του απρόσμενου θανάτου της εν ενεργεία δημοτικής υπαλλήλου Αικατερίνης Γεωργούλα του Κωνσταντίνου, συνεδρίασε εκτάκτως στις 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00 και αποφάσισε να δοθεί ΨΗΦΙΣΜΑ, προκειμένου να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στην εκλιπούσα.

Να εκφράσει την οδύνη του για τον άδικο και πρόωρο θάνατο της εν ενεργεία υπαλλήλου Αικατερίνης Γεωργούλα και την τραγική απώλεια για το Δήμο Μεγαλόπολης, βυθίζοντας στο πένθος όλους μας  όσους την γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί της.

Η Αικατερίνη Γεωργούλα, υπήρξε πρότυπο υπαλλήλου που άσκησε τα υπηρεσιακά της καθήκοντα με ήθος, αίσθημα ευθύνης, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα και έχαιρε της αμέριστης εκτίμησης, αγάπης και συμπάθειας τόσο των αιρετών και όλων των συναδέλφων της, όσο και ολόκληρης  της κοινωνίας του Δήμου Μεγαλόπολης.

Διακρίθηκε σε όλη την διάρκεια της υπηρεσιακής της διαδρομής, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα της, τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα, την εντιμότητα, την ευγένεια, την προθυμία και ευσυνειδησία στην εκτέλεση των καθηκόντων της.

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει τόσο την υπηρεσία της, όσο και στις καρδιές των συναδέλφων της , αλλά και  όλων όσων είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έκδοση Ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της δέουσας τιμής στην αείμνηστη Αικατερίνη Γεωργούλα, που υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο και ευσυνειδησία  το Δήμο μας και προσέφερε τις υπηρεσίες της στην κοινωνία μας, επί σειρά ετών, με αστείρευτη διάθεση προσφοράς και υπερβολικό ζήλο για την εξυπηρέτηση των δημοτών, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα το καλό της υπηρεσίας, ως ακολούθως:

  • Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο της άξιας και εξαίρετης υπαλλήλου του Δήμου Μεγαλόπολης.
  • Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπαλλήλων του Δήμου Μεγαλόπολης στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης υπαλλήλου.
  • Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας της, για να τιμήσει την πολύτιμη συνεργάτη.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της, εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.
  • Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Μεγαλόπολης  στις 28-06-2024, ημέρα του θανάτου της, από ώρα 14:00, προς ένδειξη πένθους.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εκλιπούσης υπαλλήλου στην πρώτη τακτική συνεδρίασή του.
  • Να μην κατατεθεί στο Δήμο το επιβαλλόμενο δικαίωμα κοιμητηρίου και να γίνει δωρεάν η ταφή της. 
  • Να διατεθεί το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ στο Γενικό Φιλόπτωχο  Ταμείο της πόλης μας,   υπέρ των απόρων,  στη μνήμη της.
  • Να αναγνωστεί το παρόν Ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας της, και να επιδοθεί  στην οικογένεια της εκλιπούσης.
  • Να αναρτηθεί το παρόν Ψήφισμα στην Ιστοσελίδα του Δήμου μας και να δημοσιευθεί στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

            Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει!

           Αιωνία της η μνήμη!

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Κωνσταντίνος Μιχόπουλος

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Βασίλειος  Χίνης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...