Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χάλια ο δρόμος «Βούτσι – Βελημάχι» - Κούλης: «Χρειάζονται εκατομμύρια € για να φτιαχτεί, δεν έχουμε τη δυνατότητα – Το βάρος στο κύριο οδικό δίκτυο»

Χάλια ο δρόμος «Βούτσι – Βελημάχι» - Κούλης: «Χρειάζονται εκατομμύρια € για να φτιαχτεί, δεν έχουμε τη δυνατότητα – Το βάρος στο κύριο οδικό δίκτυο»

Για τα βελτίωση του δρόμου Βούτσι – Βελημάχι ρώτησε ο κ. Παρασκευόπουλος στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, που μίλησε για ένα δρόμο που είναι «χάλια».

Ο Δήμαρχος κ. Κούλης υπήρξαν προβλήματα από ένα έργο πριν 20-25 χρόνια που δεν παρελήφθη ποτέ. «Αν είχα τη δυνατότητα να προτεραιοποιήσω έργα, δεν θα έδινα προτεραιότητα το δρόμου αυτό διότι είναι δευτερεύων δρόμος που δεν εξυπηρετεί το σύνολο της δημοτικής ενότητας. Ο κύριος δρόμος είναι άλλος. Πολύ πιο αναγκαίος είναι ο δρόμος Κοντοβάζαινα  - Βελημάχι και Βούτσι – Κοντοβάζαινα. Δεν είπα ότι δεν είναι αναγκαίος. Να ρίξουμε άσφαλτο, δεν έχουμε τη δυνατότητα. Είναι ένα έργο εκατομμυρίων ευρώ, δεν μπορεί να γίνει με βάση τις δυνατότητες του δήμου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος είπε σε προτεραιότητα πρέπει να μπει το κύριο οδικό δίκτυο. «Δεν λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο δρόμος Βούτσι – Βελημάχι, εξυπηρετεί κυρίως μικρά αυτοκίνητα».

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γιατί τα έταξες προεκλογικά;;;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...