Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκ στη Γορτυνία | «Έφυγε» ο Παρασκευάς Δουρίδας σε ηλικία 32 ετών ...

Σοκ στη Γορτυνία | «Έφυγε» ο Παρασκευάς Δουρίδας σε ηλικία 32 ετών ...

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε αργά εχθές το βράδυ (22/08/2024) η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Παρασκευά Χρ. Δουρίδα, σε ηλικία μόλις 32 ετών. Ο Παρασκευάς Δουρίδας, μόνιμος κάτοικος Βουτσίου, έφυγε στο άνθος της ηλικίας του μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη Γορτυνία, και ειδικά στα χωριά των Δήμων Τροπαίων και Κοντοβαζαίνης.

Ο ίδιος διατηρούσε από νεαρή ηλικία Γραφείο Τελετών. Παράλληλα, θεωρείτο άριστος και καλλίφωνος ιεροψάλτης, με τη φωνή του να κοσμεί πολλές ιερές Ακολουθίες και εορτασμούς Ιερών Ναών της περιοχής.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία και όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα θερμότερα λόγια για την προσωπικότητά του. Ο Παρασκευάς Δουρίδας θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όλων για τον σπουδαίο του χαρακτήρα, την ευγένεια της ψυχής του και το πάντα χαμογελαστό του πρόσωπο.

Η απώλειά του είναι αισθητή όχι μόνο στην οικογένεια και στους φίλους του, αλλά και σε ολόκληρη την Γορτυνία, η οποία χάνει έναν αξιόλογο άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη και προσφορά.

Η εφημερίδα μας εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του και στα αγαπημένα αδέλφια του για τη μεγάλη αυτή απώλεια. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους τους συγγενείς και φίλους του. Καλό Παράδεισο στην γειτονιά των Αγγέλων.

Π.Κ.

https://www.e-gortynia.gr/

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...