Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για την εθελοντική αιμοδοσία από τον «Χορεσίβιο» Βαλτεσινίκου

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για την εθελοντική αιμοδοσία από τον «Χορεσίβιο» Βαλτεσινίκου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Μουσικοχορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου «ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΣ» σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» στο Αγροτικό Ιατρείο Βαλτεσινίκου, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου.

«Η διοργάνωση μια εθελοντικής αιμοδοσίας είναι μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης. Συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο «ΧΟΡΕΒΙΣΙΟΣ» για την επιτυχημένη δράση του. Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών για την ανάγκη και την αξία της προσφοράς αίματος είναι αναγκαία ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών στη χώρα μας. 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στο κλιμάκιο από την Κινητή Μονάδα Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», στο Αγροτικό Ιατρείο Βαλτεσινίκου που φιλοξένησε τη διήμερη αιμοδοσία, στις επιχειρήσεις και στους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους χαρίζοντας λίγο από το αίμα τους σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται αλλά και για να αντιμετωπιστούν επιτυχώς έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Δίνουν σε όλους μας ένα σπουδαίο μάθημα εθελοντισμού και αγάπης, προσφέροντας ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.», κατέληξε ο Δήμαρχος Γορτυνίας.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...