Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Δεν θα γίνει φέτος η συναυλία στο δάσος της Κάπελης

Γορτυνία | Δεν θα γίνει φέτος η συναυλία στο δάσος της Κάπελης
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ Η «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ»
Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας αποφάσισε να μην γίνει η «Συναυλία στο Δάσος» της Κάπελης Γορτυνίας.
Δικαιολογία, μια βολική επινόηση - πρόφαση της τελευταίας στιγμής «… ότι μπορεί να υπάρξει ανακοίνωση απαγόρευσης εισόδου στο δάσος σε περίπτωση αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς»!!!
Δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος για να καταργηθεί μία εμβληματική εκδήλωση που πλέον άρχισε να γίνεται θεσμός για τον τόπο μας.
Πού ακούστηκε να σταματάει ο προγραμματισμός υπαίθριων καλοκαιρινών εκδηλώσεων με υποθέσεις για μελλοντικές καιρικές συνθήκες και για πιθανές απαγορεύσεις;
Δεν γνωρίζουν στον Δήμο ότι υπάρχει συγκεκριμένη εναλλακτική λύση για την περίπτωση ανακοίνωσης εκτάκτων μέτρων, δηλαδή για την δυνατότητα μεταφοράς της Συναυλίας σε χώρο έξω από το δάσος; Μπήκαν στον κόπο να το συζητήσουν;
Τι άλλαξε, λοιπόν, φέτος μετά από τις δύο πετυχημένες Συναυλίες που έγιναν μέσα στο δάσος, τα προηγούμενα χρόνια, με τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας;
Πρέπει, όμως, να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Δήμος δεν ήθελε φέτος να αναλάβει την δαπάνη για την Συναυλία. Ομολογουμένως είχε άλλα, μεγάλα έξοδα, είχε να μοιράσει παντού για τα πανηγύρια ένα πρωτάκουστο, υπέρογκο ποσό. Δεν χάλασε χατίρι πουθενά …. και τώρα είναι όλοι ευγνώμονες και υπόχρεοι στην Δημοτική Αρχή.
Αλλά ο τόπος μας έχασε:
· Έναν Πολιτιστικό Θεσμό με υψηλή ποιότητα, ακτινοβολία και αντίκτυπο σε ένα νέο μεγάλο κοινό. Έναν Θεσμό που προβάλλει για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο την παρατημένη Δυτική Γορτυνία.
· Μια Δράση που έχει σκοπό να συμβάλλει στην δημιουργία της Αισιόδοξης Προοπτικής για Τουριστική Ανάπτυξη στη Δυτική Γορτυνία που τώρα είναι στον αυτόματο και πορεύεται χωρίς κανένα σχέδιο, που μαραζώνει Οικονομικά και καταρρέει Δημογραφικά.
Είμαστε παρόντες και συνεχίζουμε …
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΔΙΑΚΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλος ένας τραγικά απαράδεκτος δήμαρχος που έχει χρήματα για πανηγύρια και όχι για εκδηλώσεις που προβάλουν την περιοχή του. Επίσης η απορία μου τα χρήματα που δίνει για πανηγύρια σε πιο κομμάτι του προϋπολογισμού τα εντάσσει? Στα έξοδα για πολιτισμό? Ή στα έξοδα για προσωπική προβολή στα γίδια που απευθύνεται.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθε χρονο και χειρότερα!
    ΖΗΤΩ η ασημαντότητα του δημαρχάκου
    Θα χορτάσετε γουρνουπούλες τον Αύγουστο

  • Πάνος χουντής
    Πάνος χουντής Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ● Πατριώτες τώρα καταλάβατε ότι αν η οποία εκδήλωση δεν προβάλει τον " λαοπρόβλητο" αλλά ασήμαντο δημαρχάκο γορτυνίας, δεν παίρνει ούτε 1...€
    Δεν εγκρίνει καμία εκδήλωση αν δεν προβάλλεται το ψηφοθηρικό του πρόσωπο.
    51 χρόνια η γιορτή των γερόντων στο λευκοχώρι και δεν τον ...γλύφουν καθόλου, αλλά κάνουν τον θεσμό ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...