Menu
RSS
Δευτέρα, 08/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ολοκληρώνεται η «συντήρηση – βελτίωση κατά τμήματα της οδού "Ελληνικό - Μονή Προδρόμου - Στεμνίτσα"

Ολοκληρώνεται η «συντήρηση – βελτίωση κατά τμήματα της οδού "Ελληνικό - Μονή Προδρόμου - Στεμνίτσα"

Με γρήγορους ρυθμούς υλοποιείται το έργο «Συντήρηση –βελτίωση κατά τμήματα της οδού ΕΛΛΗΝΙΚΟ –Ι.Μ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ»,
ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας, απαραίτητο για την περιοχή
με ανταποδοτικό όφελος και προστιθέμενη αξία για την Γορτυνία και την τουριστική ανάπτυξη όσον αφορά στον αρχαιολογικό, ιστορικό, θρησκευτικό και αθλητικό τουρισμό, αλλά και στα πιστοποιημένα μονοπάτια της περιοχής.

Οι επεμβάσεις συμβάλλουν αισθητά στην αυξανόμενη τουριστική, εμπορική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προσδίδοντας αξία και ταυτότητα στην Γορτυνία, καθώς η συγκεκριμένη επαρχιακή οδός αποτελεί την βασική αρτηρία σημαντικών προορισμών.
Είναι ο κύριος δρόμος πρόσβασης προς την Ιερά Μονή Προδρόμου,
το Λούσιο ποταμό, την Αρχαία Γόρτυνα αλλά και σύνδεσης με οικισμούς υψηλής τουριστικής επισκεψιμότητας όπως η Στεμνίτσα και το Ελληνικό.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν ασφαλτοστρώσεις, αποκατάσταση καθίζησης, ασφαλτικές εργασίες, και ενιαίο ασφαλτοτάπητα για την αποκατάσταση τμημάτων της οδού που χρήζουν βελτίωση και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σαββατοκύριακου.

Το έργο προϋπολογισμού τριακοσίων χιλιάδων ( 300.000,00 €) υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου από πιστώσεις του 5ου ΕΑΠ.

 

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...