Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

Γορτυνία | Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (BLS) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (APD), που διοργανώθηκε με συνδιοργάνωση στην Δημητσάνα, από τους συλλόγους:
"Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοί Γορτυνίας" και "Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας".
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε για τη στήριξη τους:
Στο εστιατόριο "Τεύθις", που πρόσφερε μειωμένες τιμές στο γεύμα των στελεχών της Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής (ΕΕΚΑΑ), τον ξενώνα "Καζάς" για την προσφορά του με μειωμένη τιμή στις διανυκτερεύσεις τους, το κατάστημα "Φιλέματα" για την προσφορά του σε καφέδες, χυμούς, νερά και βουτήματα.
Επίσης, ευχαριστούμε τον δήμαρχο κύριο Ευστάθιο Κούλη για την παραχώρηση του δημοτικού σχολείου προκειμένου να διεξαχθεί το σεμινάριο.
Πάνω απ' όλα όμως οφείλουμε να τονίσουμε την τεράστια σημασία που έχει το έργο των στελεχών της ΕΕΚΑΑ, έργο ζωής, για τους κατοίκους της περιοχής μας.
Δραστηριότητες σαν αυτές που επιχειρούμε, θα συνεχιστούν. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χρήσιμες, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, τόσο για τους κατοίκους της περιοχής μας, όσο και για τους φίλους και τους επισκέπτες των χωριών μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις μας, για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας στην περιοχή μας.

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σε όλους και στην ομάδα της πηγής εκπαίδευσης!!!!

  • Κάλλας Νάσος
    Κάλλας Νάσος Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους συλλόγους που διοργάνωσαν την εκπαίδευση 25 πολίτες της Γορτυνίας πλέον θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε περιπτώση που χρειαστεί να παρέχουν πρώτες βοήθειες, επίσης θα είναι σε θέση να επέμβουν χωρίς φοβό αλλά με μαγάλη αυτοπεπείθηση!!! Συγχαρητήρια σε συλλόγους σε εκπαιδευτές της ΕΕΚΑΑ και εκπαιδευομένους!!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...