Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στα σχολεία Τροπαίων, Κοντοβάζαινας και Νεοχωρίου ο Παπαηλιού | "Η πολιτεία πρέπει «να ξυπνήσει» και να ενδιαφερθεί για την ξεχασμένη ελληνική επαρχία"

Στα σχολεία Τροπαίων, Κοντοβάζαινας και Νεοχωρίου ο Παπαηλιού | "Η πολιτεία πρέπει «να ξυπνήσει» και να ενδιαφερθεί για την ξεχασμένη ελληνική επαρχία"

Γιώργος Η. Παπαηλιού

Βουλευτής Αρκαδίας (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία)

 

Στις μαθήτριες, τους μαθητές

τις δασκάλες, τους δασκάλους

 τις-τους νηπιαγωγούς

των σχολείων των Τροπαίων, της Κοντοβάζαινας και του Νεοχωρίου

Θερμά συγχαρητήρια!

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και για την εντυπωσιακή θεατρική παράσταση «Ο ΄Αη Βασίλης κοιμάται του καλού καιρού», στα Τρόπαια.

Η πολιτεία πρέπει «να ξυπνήσει» και να ενδιαφερθεί για την ξεχασμένη ελληνική επαρχία, εν προκειμένω την Αρκαδία και ειδικότερα τη Γορτυνία, για τα έστω λίγα εναπομείναντα σχολεία.

Όλοι μαζί πρέπει να ασκήσουμε πίεση, για να ξυπνήσει ο «Άη Βασίλης», όχι φέρνοντας δώρα, αλλά ασκώντας την αυτονόητη αποστολή του.

Γιατί η Αρκαδία και  η Γορτυνία, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα, έχουν μέλλον, που αποτυπώνεται στα σπινθηροβόλα πρόσωπα των μικρών παιδιών τους.

Χρόνια πολλά και καλά!    

 

1 σχόλιο

  • Δεν εχετε καθολου τσιπα ?
    Δεν εχετε καθολου τσιπα ? Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι βουλευταδες Αρκαδιας δεν θα επρεπε να εχετε τα μουτρα να πηγαινετε σε καθε τοπο που εκλεισε το σχολειο του και ολες οι δημοσιες υπηρεσιες του τοπου.
    Ομως ποιος εχασε την τσιπα του για να τη βρουν οι βουλευταδες ;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...