Αυτοψία Σκαντζού | Βελτιώνεται ο δρόμος από τα Τρόπαια προς τη Λίμνη Λάδωνα (εικόνες)

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα 27-6-2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζός στο έργο που εκτελείται «Αποκατάσταση βατότητας επαρχιακής οδού Τρόπαια - Πήδημα – Μουριά - Πουρναριά Όρια Νομού» προϋπολογισμού 360.000 €.
Το χρόνιο αίτημα των Συλλόγων, των κατοίκων και των θεσμικών οργάνων της περιοχής των Τροπαίων, για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας από τα Τρόπαια προς την Λίμνη Λάδωνα και η ανάδειξη της Λίμνης Λάδωνα υλοποιείται.
Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες στο ακέραιο.
Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη και χρησιμοποιούμε τους οικονομικούς πόρους της Περιφέρειας για να αναδείξουμε όλες τις περιοχές της Αρκαδίας μας, ούτως ώστε να παραχθεί πλούτος και να παραμείνουν οι νέοι στον τόπο μας.
Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα στην Τρίπολη | Οι ευχές του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Κατσίρη (vd)
- Πασχαλινές ευχές από το Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης Γιώργο Βέρρο (vd)
- Γιορτή της Αγάπης στο Λεωνίδιο με αερόστατα, τσακώνικους χορούς και κεράσματα! (vd)
- ΔΕΗ Ανανεώσιμες | Έλαβε άδεια εγκατάστασης για το mega φωτοβολταϊκό των 490 MW στη Μεγαλόπολη
- Ελένη Καρούντζου: "Στην Τρίπολη το μοναδικό παραδοσιακό Πάσχα στην Πελοπόννησο που γίνεται τα τελευταία 80 χρόνια" (vd)
1 σχόλιο
-
Άρε Μανώλη είσαι λεβεντιά και θα είναι κρίμα να βγεις εκτός