Menu
RSS
Πέμπτη, 10/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

"Έφυγε" ο Βασίλης Νικήτας από τα Λαγκάδια

"Έφυγε" ο Βασίλης Νικήτας από τα Λαγκάδια
Δε πίστεψα ποτέ ότι θα γράψω την νεκρολογία για τον υπέροχο και αληθινό αδερφικό φίλο και πατριώτη Βασίλη Χρ. Νικήτα , δεν το χωράει ο νους μου ότι ο Βασίλης δεν πια κοντά μας.
Ο Βασίλης του Χρήστου και της Μαριγώς Νικήτας έφυγε απο την ζωή σήμερα , Κυριακή 7 Μάϊου 2023.
Έφυγε ένας υπέροχος φίλος και πατριώτης , ένας δημοκράτης αγωνιστής και λαμπρός οικογενειάρχης , όλη του την ζωή αγωνίστηκε για την Δημοκρατία και τον Συνδικαλισμό, υπηρέτησε ως Πρόεδρος στο σωματείο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με την ΕΛΚΕ ΠΑΣΚΕ για πολλά χρόνια, έδωσε πολλούς αγώνες για τους συναδέλφους του ,αγαπήθηκε απο όλους, φίλους και αντιπάλους γιατί υπήρξε αληθινός αγωνιστής ,δίκαιος και δημοκράτης.
Λάτρης των Λαγκαδίων ,δεν ξέχασε το χωριό του ,ήταν η πρώτη του σκέψη και η τελευταία, στάθηκε βράχος στους γονείς του και δεν τους εγκατέλειψε ποτέ , η Μάνα του, η θειά Μαριγώ είχε να το λέει, έχασε νωρίς τον αδερφό του Γιάννη και του στοίχισε πάρα πολύ ,δεν το ξεπέρασε ποτέ. Με την λατρεμένη του Αλέκα την άξια σύντροφο της ζωής του, απέκτησαν 2 παιδιά τον Χρήστο και την Μαρία που τα είχε μέχρι και χτές κάτω απο τις φτερούγες του , μόλις ήρθε το εγγονάκι του στη ζωή, ο Βασιλάκος του , έφυγαν απο πάνω του όλα τα προβλήματα και οι σκοτούρες, ζούσε την κάθε μέρα για τον μικρό Μπιλάκο. Μετά ξεκίνησε ο Γολγοθάς με την υγεία του ,παλικάρι όμως, και δεν το έβαζε κάτω ,βγήκε πολλές φορές νικητής ώσπου πια δεν άντεξε άλλο στα απανωτά χτυπήματα , έφυγε δυνατός ,ήξερε ότι το τέλος είναι κοντά και το δέχτηκε.
Αδερφέ Βασίλη ,δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ για σένα , την ανιδιοτελή σου αγάπη, την καλοσύνη σου , την φιλοτιμία σου, μιλάγαμε για όλα και δεν διαφωνήσαμε ποτέ, ήξερες και ήξερα ότι λέγαμε ήταν για εμάς και δεν αμφιβάλαμε ποτέ , είμαι ευλογημένος που είχα την φιλία σου και την αγάπη σου.
Εύχομαι ο Θεός να σε ξεκουράσει και να είσαι με τον αδερφό σου και τους γονείς σου αντάμα που τόσο αγαπούσες ,η Αγία Μαρίνα στα Παλιότσιουπα να σε οδηγήσει σε τόπους χλοερούς
Καλή αντάμωση φίλε !!!
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 09 Μάιου 2023 και ώρα 12:00 απο τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στα Λαγκάδια
Τα θερμά συλλυπητήρια στην Αλέκα ,τον Χρήστο και την Μαρία. Αιωνία η μνήμη του !

Κανέλλος Γιαννικόπουλος

Λαγκαδινά Νέα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...