Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κωνσταντινόπουλος: "Ο κ. Ανδρουλάκης εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν μπόρεσε να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ"

Κωνσταντινόπουλος: "Ο κ. Ανδρουλάκης εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν μπόρεσε να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ"

Βασικά σημεία της συνέντευξης του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Για τη βία των ανηλίκων

Η βία των ανηλίκων είναι ένα κοινωνικό ζήτημα που έχει να κάνει με οικογένειες αλλά και διάφορες εκφάνσεις μέσα στις οποίες βάζουμε και το lockdown, τα μνημόνια, επίσης πολλά είδη μουσικής προτρέπουν σε βία.

Πρέπει επομένως να υπάρξει σε όλα τα επίπεδα μια μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους όπως είναι οι ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες, συμβολικά πρόσωπα του διαδικτύου που τα ακούνε νέοι άνθρωποι ώστε να γίνει μια μεγάλη καμπάνια μαζί και με ψυχολόγους, με το πολιτικό σύστημα, την εκκλησία. Χρειάζεται μια μεγάλη συμμαχία και ένας ευρύτερος σχεδιασμός για να βρούμε τα θετικά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αξίζει να το προσπαθήσουμε για τα παιδιά μας. Αν δεν βρούμε συμβολικά πρόσωπα που έχουν επίδραση στη νεολαία, ότι και να πούμε εμείς πολύ πιθανό να μη μας ακούνε.

Για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ

Κάνουμε εκλογές γιατί το ΠΑΣΟΚ έχασε από τον κ. Κασσελάκη

Κάνουμε εκλογές γιατί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πριν τις εκλογές ότι η Τρίτη θέση είναι πολιτική ήττα

Κάνουμε εκλογές γιατί έφυγαν 2,5 εκατομμύρια πολίτες από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και εμείς δεν καταφέραμε να τους πείσουμε για να μας ψηφίσουν.

Βρέθηκαν πέντε υποψήφιοι, οι οποίοι βγήκαν μπροστά και είπαν ότι κατεβαίνουμε για να διεκδικήσουμε την Προεδρία του κόμματος επειδή μπορούμε να πάμε καλύτερα από τον κ. Ανδρουλάκη. ΠΑΣΟΚ με 12% και 14% είναι βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Ανδρουλάκης εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν μπόρεσε να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ.

Στις εκλογές τις 6 Οκτωβρίου κρίνεται εάν θα καταφέρει να φτιαχτεί ένα κόμμα το οποίο θα μπορέσει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...