Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

«Όχι» λέει το υπουργείο Οικονομικών στην επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

«Όχι» λέει το υπουργείο Οικονομικών στην επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Κατηγορηματικά αρνητικό είναι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης απέναντι στο αίτημα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για επαναφορά του 13ου και 140υ μισθού στο Δημόσιο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΤ. Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών με τις οποίες συνομίλησε ο ΟΤ λένε χαρακτηριστικά ότι κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει.

Πάντως, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία ζητά την επαναφορά των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και επιδόματος καλοκαιρινής άδειας, που καταργήθηκαν με μνημονιακό νόμο, έχει ήδη πραγματοποιηθεί συνάντηση του αντιπροέδρου της Ένωσης, Χαράλαμπου Σεβαστίδη, με τον διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών για το εν λόγω ζήτημα και η Ένωση ζήτησε εκ νέου συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό.

Η Ένωση έχει στείλει επιστολή στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας με την οποία θέτει επίσημα το ζήτημα της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα. ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιπροέδρου της Ένωσης, Χαράλαμπου Σεβαστίδη, με τον διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών για το εν λόγω ζήτημα.

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    "ΟΧΙ" λένε οι εγκάθετοι καρεκλάκηδες του Δ.Ν.Τ. κ.λ.π. συναφών ευαγών ιδρυμάτων που έχουν τοποθετηθεί επιτηρητές στην τσέπη μας, για το >μας. Όλα στην τσέπη τους, στους Έλληνες τίποτα ,πρέπει να διασωθούν πρώτα οι τράπεζες και οι οικονομίες των Ευρωπαίων συμπολιτών μας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...