Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη γιούχα κατά Μητσοτάκη στην Πεντέλη (vd)

Μεγάλη γιούχα κατά Μητσοτάκη στην Πεντέλη (vd)

Έκρηξη οργής κατά Μητσοτάκη στην Πεντέλη | (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI)

Ούτε η καθυστερημένη και σκηνοθετημένη επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές ούτε η έντονη αστυνομική παρουσία κατάφεραν να σώσουν τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του από την σφοδρή διαμαρτυρία κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά στη ΒΑ Αττική.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη Πόλη πρότυπο» και στα καλέσματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και περιφερειακών οργανώσεων του ΚΚΕ. 

Κάτοικοι και λοιποί συγκεντρωμένοι χαρακτηρίζουν ως «κυβερνητική φιέστα» την σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο δημαρχείο Πεντέλης, καταγγέλλουν την «δολοφονική» όπως τη χαρακτήρισαν πολιτική και ασκούν έντονη κριτική για τους χειρισμούς στο πρόσφατο πύρινο μέτωπο. 

Συνθήματα και γιούχα κατά Μητσοτάκη και υπουργών στα καμένα | (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI)

Μάλιστα, κάτοικοι, κατήγγειλαν από κακό συντονισμό στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς έως ολιγωρίες του κρατικού μηχανισμού. Ζητούν:

  • πλήρη αποκατάσταση ζημιών
  • 100% αποζημιώσεις για κατοικίες, αγροτικές καλλιέργειες και επιχειρήσεις και, βεβαίως,
  • στο 100% αποκατάσταση του φυσικού πλούτου
Δυναμική κινητοποίηση και σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης για την διαχείριση της πυρκαγιάς. | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μπαράζ αποδοκιμασιών

Το κλίμα ήταν έντονο και αποτυπώνει την μεγάλη δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβερνητική πολιτική. Χαρακτηριστικό είναι ότι δέχθηκε μεγάλες αποδοκιμασίες αρχικά ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, λίγο αργότερα κατά την είσοδο του Νίκου Χαρδαλιά ο κόσμος φώναζε «δολοφόνοι», ενώ ακόμη πιο έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Φυσικά η γιούχα κορυφώθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 

Καταγγελία προέδρου Βαρνάβα

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Γιώργος Ηλίας. Ανέφερε ότι ζήτησε να συμμετάσχει στη συνάντηση για να ενημερώσει ο ίδιος τον πρωθυπουργό για το τί έγινε στον Βαρνάβα και το πώς θα μπορούσε να ελεγχθεί έγκαιρα το μέτωπο, αλλά δεν έγινε δεκτός. Στη συνέχεια ό,τι είχε να πει το είπε σε μικροφωνική παρέμβασή το στη διάρκεια της συγκέντρωσης.

«Το χωριό μου κάηκε και με πιάνουν τα κλάματα» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.efsyn.gr

7 σχόλια

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    41τακατό δεν θέλατε αγάπες μου; Πάρτε τώρα αυτό το 41τακατό και για να μην σας πω πού να το βάλετε, ζήστε με αυτό, πληρώστε με αυτό τους λογαριασμούς σας, τα σούπερ μάρκετ, την ένδυσή σας, τα είδη πρώτης ανάγκης σας. Βγάλτε και μια ειδική χρεωστική κάρτα που να αναγράφει πάνω 41% και μ' αυτήν πληρώστε τα πάντα. Δική σας επιλογή ήταν άλλωστε αυτό το χαζόπραμα που μας κυβερνάει. Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Φιλάκια αγάπες και σας εύχομαι να δείτε 41% όνειρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θεμα είναι,πώς θ απαλλαγούμε απ το κωλόσογο....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταστροφικές φωτιές και πλημμύρες, Τέμπη, ακρίβεια, οι τιμές στα ύψη, μισθοί πείνας, ανεργία, δικαιοσύνη που δεν λειτουργεί, ατιμωρησία, όλα ελεγχόμενα, (αντιπολίτευση και κόμματα, ΜΜΕ και δημοσιογράφοι), ένα κοινωνικοοικονομικό χάος. "Συν όχλω αμαθία πλείστον κακόν", (Ο όχλος είναι πολύ μεγάλη συμφορά), έχει πει ο αρχαίος τραγικός Ευριπίδης. "Ο ποιος;" θα αναρωτηθούν οι περισσότεροι νεολαίοι, αν ερωτηθούν ποιος είναι αυτός.
    Όσοι αντιλαμβάνεστε τι λέω, γνωρίζετε πολύ καλά πως στην σκοταδιστική εποχή που ζούμε, δεν θέλουν οι Έλληνες να ξέρουν την ιστορία τους, δεν θέλουν να έχουν σφαιρικές και ουσιαστικές γνώσεις, με συνέπεια να μην διαθέτουν κριτική σκέψη και να υποβαθμίζεται διαρκώς η ικανότητά τους να εμβαθύνουν και να αναλύουν τα πράγματα γύρω τους, να μην κατανοούν και να μην αξιολογούν καταστάσεις ώστε να μην αντιδρούν. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού τους ψηφίσατε κυρίες και κύριοι, τι φωνασκείτε τώρα?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμία διαμαρτυρία ντόπιων... Το είπε ο κ. Αδωνις πριν λίγο... Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή ήταν μεγάλη η γιούχα γι' αυτό τους έγραψε όλους στα αρχ@@@ του ο ηλίθιος με δίπλωμα. Μόνο που δεν έπιιανε τα αρχ@@@ του όταν περπατούσε καμαρωτός καμαρωτός χασκογελώντας λες και του καθάριζαν αβγά. Φάτε τον στη μάπα τώρα εσέίς που τον κάνατε πρωθυπουργό. Και αυτόν αλλά και τα σαπάκια που έχει μαζέψει γύρω του. Καλά να σας κάνει ρε ρεζίληδες του 41τακατό. Να σας πηδ@@@ μέχρι εκεί που δεν πάει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πάλι το κατάφερες να κάψεις τον κοσμάκη
    κι όλοι μαζί φωνάζουνε "Γ@μ@σαι Μητσοτάκη"

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...