Menu
RSS
Παρασκευή, 28/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φλωρίδης για Τέμπη: «Δικαστές και εισαγγελείς κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους»

Φλωρίδης για Τέμπη: «Δικαστές και εισαγγελείς κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους»

Για το νέο δικαστικό χάρτη μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, στο 12ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πάτρα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε μείωση του χρόνου απονομής της Δικαιοσύνης κατά το ήμισυ μέσα στα δύο επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ertnews.gr, αναφέρθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι έτοιμη η αίθουσα στην οποία θα διεξαχθεί η δίκη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί από συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας, ανέφερε, πως, «δικαστές και εισαγγελείς κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει ούτε ένας δικηγόρος από τους 120 που υπερασπίζονται τα θύματα και τους συγγενείς τους που να έχει διατυπώσει παράνομο η ένσταση για τις ενέργειες των δικαστικών. Εξ αυτού η δικαιοσύνη κάνει σωστά τη δουλειά της».

Σε ό,τι αφορά την αίθουσα όπου θα γίνει η δίκη, ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι είναι ήδη έτοιμη και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση, όποια νομοθετική αλλαγή χρειάστηκε για να διευκολυνθεί η ανάκριση, την έκανε, σημειώνοντας την τροποποίηση του νόμου, για να έχει πρόσβαση ο ανακριτής σε όλες τις συνομιλίες των εμπλεκομένων, αλλά και σε άλλες.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δικαιοσύνη μεταξύ ανθρώπων δεν υπάρχει, συμφέροντα γαρ. Δικαιοσύνη αποδίδει μόνο ο Θεός, όσο κι αν δεν το πιστεύουν και το ειρωνεύονται όσοι δεν έχουν ηθικούς φραγμούς.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί λέτε ρε παλιοτόμαρα....ρε πουθενά ντροπή και φιλότιμο.Να μας δουλέψουν μπροστά στα μάτια μας...Ρεμάλια..

  • Κατερίνα Κ.
    Κατερίνα Κ. Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 08:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψεύτες, ψεύτες και εγκληματίες είστε όλοι σας και υπερασπίζεστε μόνο τις υψηλές καρέκλες σας και τα συμφέροντά σας. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον ακέραιοι και ειλικρινείς άνθρωποι γύρω μας, δεν υπάρχουν ιδεολογίες και ηγέτες, το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο ως το μεδούλι, ο ελληνικός λαός πορεύεται και παλεύει άνισα μέσα στο χάος χωρίς ηθικά πρότυπα και αξιακούς κώδικες, σε μια χώρα χωρίς μέλλον και ελπίδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...