Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κακοκαιρία | Στους 14 οι νεκροί – Εντοπίστηκαν οι σοροί δυο αγνοούμενων

Κακοκαιρία | Στους 14 οι νεκροί – Εντοπίστηκαν οι σοροί δυο αγνοούμενων

Στα 14 ανέρχονται πλέον τα θύματα, καθώς μετά τον εντοπισμό ενός 56χρονου νωρίτερα την Κυριακή (10/9) βρέθηκαν οι σοροί άλλων δυο ανθρώπων στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Νωρτερα ένας ακόμα νεκρός εντοπίστηκε ανάμεσα στα χωριά Πέτρινο και Άγιος Δημήτριος. Ηταν το 12ο θύμα της κακοκαιρίας. 

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα. Η στάθμη του Πηνειού -πολύ πάνω από το όριο του συναγερμού- απειλεί όλες τις παραποτάμιες περιοχές, με αποτέλεσμα από χθες να σταλούν μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις αρκετών οικισμών.

 
 
 
 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Άθλιοι πολιτικοί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, αντί να υλοποιήσετε έργα για αντισεισμική προστασία, για αντιπλημμυρικά έργα, (στη Θεσσαλία είχαν εξαγγελθεί από το 1994 και 29 χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα), να κατασκευάσετε νοσοκομεία, σχολεία, να προωθήσετε την γεωργία, να βελτιώσετε τον ΟΣΕ, να εξυγιάνετε τις υπηρεσίες, χαλάτε πλατείες για να τις κάνετε χειρότερες από πριν, κάνετε πανηγύρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις του κώλου. Δεν ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον, την Ελλάδα, τους συνανθρώπους σας. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προβολή και η τσέπη σας. Άθλιοι πολιτικοί, από τον πρώτο, μέχρι τον τελευταίο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγιναν τα αντιπλημμυρικά έργα καί αν δεν έγιναν πού πήγαν τα λεφτά;; Έγιναν καί δεν άντεξαν;; Δεν έγιναν σωστά;; Απορίες........ πολλές.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...