Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: "Φαινόμενα μεταγραφών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς συνδυασμούς που συγγενεύουν με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται στο πειθαρχικό"

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: "Φαινόμενα μεταγραφών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς συνδυασμούς που συγγενεύουν με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται στο πειθαρχικό"

Με αφορμή την συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμούς που δεν είναι προσκείμενοι στο Κίνημα από την Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ανασυγκρότηση δυνάμεων και την αναγέννηση του ιστορικού Κινήματος μας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το αίτημα των ψηφοφόρων να βρει το ΠΑΣΟΚ ξανά τις ρίζες του, να ξαναγίνει το Κόμμα αρχών και αξιών, που μας κληροδότησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, να αποτελέσει ένα σύγχρονο, οραματικό, πρωτοπόρο Σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα, που οικοδόμησε ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε η Φώφη Γεννηματά ήταν, είναι και θα είναι ο στόχος όσων με αυταπάρνηση και προσήλωση υπηρετούμε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα στα χρόνια που χαρακτηρίστηκαν από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και την κινδυνολογία της Νέας Δημοκρατίας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καταφέραμε πολλά ώστε να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, να αποκτήσουν τα νησιά μας ξανά φωνή, να μιλήσουμε για τον πολίτη και όχι τα συμφέροντα. Και η προσπάθειά μας αυτή έχει πορεία και μέλλον και δεν τελειώνει απλά στις 8 Οκτωβρίου. Τα «πέτρινα χρόνια» του ΠΑΣΟΚ ανήκουν πια στο παρελθόν. Το Κίνημά μας είναι παρόν ως δεύτερο κόμμα στο νομό Δωδεκανήσου και όσοι εκ των έσω απεργάζονται των προσπαθειών μας αποτελούν ξένο σώμα.

Δεν θα γίνουμε οι νεροκουβαλητές εκείνων που προτάσσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους έναντι του συλλογικού αγώνα, που εκμεταλλεύονται τη συγκυριακή εκλογή ή επιλογή τους σε όργανα και θέσεις του Κινήματος εξαργυρώνοντας την παρουσία τους με τη συμμετοχή τους σε σχηματισμούς και αυτοδιοικητικές παρατάξεις της Δεξιάς πτέρυγας.

Κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΚΠΕ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα φαινόμενα μεταγραφών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που στηρίζονται ή συγγενεύουν με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του ΠΑΣΟΚ (ΕΔΕΚΑΠ).

Κατά τα λοιπά, θα τα πούμε από 1 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά ονομαστικά. Ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του.

https://thesocialist.gr

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκίνα απο τον Μπουντρόυκα που ψηφίζει τα πάντα στο Περιφερειακό Συμβούλιο του γαλάζιου Περιφερειάρχη και του δίνει και μισθό κιόλας και μετά το φιλαράκι του τον Οδυσσέα που διχάζει το κόμμα με τη συμπεριφορά του και απ'ότι φαίνεται είναι "λαγός" της ΝΔ. Όπως άλλωστε έκανε και στις Περιφερειακές εκλογές του 2019.

  • χαχα
    χαχα Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχα εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι το έτος 2023 και μάλιστα για εκλογές της Αυτοδιοίκησης μιλάνε για διαγραφές! Και μάλιστα το παίζουν στελέχη σε προοδευτικά κόμματα!

  • Ψαλτάδες
    Ψαλτάδες Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 07:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη οπως κατάλαβα τα στελέχη της Τοπικής οργάνωσης
    Γορτυνίας πάνε για διαγραφή εάν συνεχίσουν να υμνούν τον Κούλη

  • Γιωργος
    Γιωργος Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 05:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανατσουτσουριασα με το 'πειθαρχικο'...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ΠΑΣΟΚ σήμερα πρέπει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες συσπείρωσης και συναίνεσης και όχι να βάζουμε βόμβα στα θεμέλια της ενότητας όπως προτείνει ο βουλευτης μας ! Ελπίζω να αντιληφθεί ο Πρόεδρος τι κίνδυνος εγκυμονεί αν ακούσει τόσο τοξικές προτάσεις !

  • Σάκης
    Σάκης Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τώρα να μας πει δημόσια ο Οδυσσέας, ποιόν συνδιασμό στηρίζει στην Γορτυνία και ποιον στήριξε το 19
    Έτσι... για να δούμε αν θα περάσει πειθαρχικό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ ήταν λάθος κίνηση,όπως και του ΣΥΡΙΖΑ.Υα έπρεπε να υπάρχει συνεργασία με άλλους υποψηφίους για να κερδηθεί η ΝΔ. Αλλά δυστυχώς δε θέλετε αυτό...θέλετε να κερδίσει η ΝΔ χαρακτηριστικό παράδειγμα η Περιφέρεια Πελοποννήσου ... Άντε γεια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Την αρχή την έδειξε ο μέγας πολιτικός άνδρας που πέρασε από το ΠΑΣΟΚ ένα φεγγάρι και μετά γύρισε όλα τα κόμματα και έχει αγάπη στο σπληναντερο και στην κρασομπουκα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα μπάχαλο είστε … καμία οργάνωση και ο πρόεδρος χαλαρός πολύ χαλαρός …

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ανεξάρτητους συνδυασμούς δεν ανέφερε πάντως κάτι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Μίλησε μόνο για συνδυασμούς με την υποστήριξη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Μία διαφοροποίηση από τον Γορτύνιο την λες. Ένα πρώτο άδειασμα για τον εμμονικό...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας πήρε το ποτάμι μας πήρε ο ποταμός!
    Εκεί που λέγαμε θα ξελασπώσουμε μετά από τις βουλευτικές, αρχίζει ο στραβός κατήφορος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    κατά τα άλλα είναι "Δημοκρατικό" το κόμμα του ΠΑΣΟΚ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...