Menu
RSS
Τετάρτη, 18/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρίγκιπας Παύλος: "Θα είμαι συχνά πλέον στην Ελλάδα – Θα μιλήσω σύντομα"

Πρίγκιπας Παύλος: "Θα είμαι συχνά πλέον στην Ελλάδα – Θα μιλήσω σύντομα"

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 μίλησε έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια ο γιος του τεως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος. 

Μεταξύ άλλων, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι θα πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, ότι σύντομα θα μιλήσει σε κάποια συνέντευξη αλλά και το ότι αν και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει διαδικασίες, ίσως πραγματοποιηθεί μνημόσυνο για τη μνήμη του πατέρα του στο Λονδίνο.

Όσον αφορά την παραμονή του στην Ελλάδα, όπως είπε "θα πηγαινοερχόμαστε, έχουν τα παιδιά σχολείο ακόμα".

Για το μνημόσυνο που ακούγεται ότι θα γίνει στο Λονδίνο στη μνήμη του πατέρα του, ανέφερε: "Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια οργάνωση για αυτό, αλλά έχει πολύ κόσμο στην Αγγλία και στην Ευρώπη γενικώς που τον αγαπούσαν και ίσως κάνουμε κάτι για αυτόν τον λόγο. Το χθεσινό μνημόσυνο ήταν κάτι δικό μας, για την Ελλάδα για όσους τον ήξεραν και τον αγαπούσαν κι έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε κάπως ιδιωτικό, και στο μέλλον μπορεί να κάνουμε και στην Αγγλία κάτι. Στο μνημόσυνο στην Αθήν ήταν όλοι οι συμμαθητές του που υπάρχουν ακόμα και συνεργάτες και φίλοι από τα παλιά τα χρόνια".

Όπως τόνισε κλείνοντας για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, "για μένα ήταν ο πατέρας μου ο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο" ενώ είπε ότι η ψυχολογία της μητέρας του είναι πολύ καλή.

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Και που διαφαίνεται σωτηρία σ' ένα κράτος bουrdelo, σ' ένα κράτος όπου επικρατεί η ασυδοσία, η διαφθορά, η ατιμωρησία και ο κόσμος πεινάει, ΝΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ και οι οικογένειες τα φέρνουν βόλτα με ψωρομισθούς και τις συντάξεις των πατεράδων τους. Ενοχλούμαι αφάνταστα όταν τα πολιτικά κόμματα και οι φορείς εξουσίας καπηλεύονται και οικειοποιούνται τα πράγματα ως δικά τους πεδία αναφοράς και άποψης. Και βεβαίως κατασυκοφαντούν ότι έρχεται κόντρα με τα συμφέροντά τους. Θα πω ακόμα πως τα τελευταία 50 χρόνια οι σημερινοί Έλληνες έχουν αποκτήσει σφοδρή προκατάληψη και πρωτόγονα αντανακλαστικά εναντίον του βασιλικού θεσμού όντας ανιστόρητοι, γιατί τελικά είναι ανιστόρητη η ερμηνεία πως ο θεσμός της βασιλείας απορρίφθηκε επειδή ήταν "ξενόφερτος¨στην Ελλάδα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τη στιγμή που βλέπει κανείς ότι εν έτει 2023 υπάρχουν βασιλόφρονες, δεν υπάρχει καμία σωτηρία σ' αυτή τη χώρα. Ο άλλος μιλάει για "βασιλόπουλα". Πραγματικά καμία σωτηρία όμως

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παύλος έχει ποιότητα, ήθος, μόρφωση και βρίσκεται έτη φωτός μακριά από τα γυφτο - τσάντιρα που μας κυβερνάνε. Τόσα χρόνια μου κλέβανε την ψήφο μου με τα ψέματα, τις υποσχέσεις και τα ΘΑ ΘΑ τους. Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ρότα. Και μόνο το παρουσιαστικό του Παύλου να συγκρίνεις με του Μητσοτάκη, του Άδωνι και των άλλων (!), αντιλαμβάνεσαι πολλά. Για όσους αντιλαμβάνονται βεβαίως.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δω τούς δεξιούς να τρώγονται σαν τα παλιοσκυλα καί τί στον κόσμο. Έλα βασιλόπουλο Παύλε απάνω τους. Παρτους τούς ψήφους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να πετσοκοφτουν με τη ΝΔ να γελάσουμε. Να γίνουν κομμάτια να τό απολαύσουμε. Έμπαινε Παύλο μεγάλε βασιλιά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΠΕΔΕΙΞΕ, ΟΠΩΣ ΟΛΗ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΗΘΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ; ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Τράβα στη πατρίδα σου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κατεβάσει κόμμα ο Παύλος θα πάρει 25% με το καλημέρα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρε δρόμο ρε.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...