Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης με απόφαση του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτακη.
Ο κ. Πάτσης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ επειδή «οι εξηγήσεις του για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν κρίθηκαν επαρκείς».
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται το εξής:
«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».
-φωτο website andreaspatsis.gr-
Διαβάστε επίσης: ΕΛΤΑ: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γιώργος Κωνσταντόπουλος για την υπόθεση Πάτση
Σχετικά Άρθρα
- Η συνάντηση των έξι Επιταφίων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)
- Τραγωδία στη Μεσσηνία | Νεκρή 31χρονη σε τροχαίο κοντά στη Μαραθόπολη
- "420.640 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και προς Λαμία"!
- Η περιφορά του Επιταφίου στην Δημητσάνα (εικόνες - βίντεο)
- Με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στα Τρόπαια (vd)
1 σχόλιο
-
Όταν με το καλό ξεβρωμισουν, έχει να βγεί..... πολύ πράμα!!!