Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

"Η Αρκαδία σήκωσε και πάλι τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά…"

"Η Αρκαδία σήκωσε και πάλι τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά…"

Η 21η Μαΐου 2023 έγινε ημερομηνία εφαλτήριο για την επιστροφή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε με τη στήριξη περισσότερων από 675.000 πολιτών και εγγυάται ότι με αυτή τη δύναμη θα είναι η φωνή κάθε Έλληνα και Ελληνίδας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η Αρκαδία έδειξε και πάλι το δρόμο της μεγάλης αναγέννησης της παράταξης και της χώρας, δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής το ποσοστό του 17,84% και 10.476 ψήφους κάτι που το κατατάσσει 3η δύναμη στην Αρκαδία μόλις λίγες δεκάδες ψήφους πίσω από το δεύτερο κόμμα.

Αισθανόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ψηφοδελτίου μας για τον αξιοπρεπή και αξιοθαύμαστο αγώνα που έδωσαν και συνέβαλλαν στην εντυπωσιακή άνοδο της εκλογικής μας δύναμης, καθώς και τα μέλη και τους φίλους και φυσικά κάθε ψηφοφόρο που μας τίμησε με την ψήφο του.

Τα δύσκολα βέβαια τόσο για την παράταξη όσο και για τη χώρα μας, δεν έχουν τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας μία νέα μεγάλη εκλογική μάχη, με βασικό στόχο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ ως ο μόνος πραγματικός ιδεολογικός και πολιτικός αντιπολιτευτικός πόλος απέναντι στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, ως ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ξανά όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!

Μαζί μπορούμε να σηκώσουμε και πάλι την Ελλάδα ψηλά και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές το μέλλον που τους αξίξει.

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

  

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΕΣ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 06:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνα τι σημαίνει πασοκ για το μόνο που νοιάζεστε είναι το τομάρι σας. Το βράδυ των εκλογών που νίκησε η δεξιά του Κούλη βγήκατε και πανηγυρίζετε. Προτιμάτε Κούλη και όχι Τσίπρα γιατί θέλετε τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και είστε πιο δεξιοί από τους δεξιούς. Θα πάρετε όμως την απάντηση σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι κάθε εκλεγμένος βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ τώρα αγωνίζεται με κάθε μέσο να κρατήσει την εκλογή του χωρίς να ενδιαφέρεται για την τύχη τού κόμματος. Είναι σαφές καί καταστροφικό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ δεν πρόκειται να πάρουν ουτε εναν ψήφο παραπάνω από κανέναν. Αντιθέτως νομίζω ότι θα χάσουν μεγάλο αριθμό. Οι δύο μεγάλοι έχουν παγιωθεί στα ποσοστά τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά παθαίνουν όσοι πατάνε σε δύο βάρκες. Βουλιάζουν τελικά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!! ΤΟΣΟ ΝΙΟΝΙΟ ΕΧΕΤΕ ! ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ. ΗΡΕΜΙΑ. ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί θα τόν δυσουν τον ήλιο μέρα μεσημέρι!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...