Menu
RSS
Δευτέρα, 07/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κώστας Βλάσης: "14.000 και πλέον «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου!"

Κώστας Βλάσης: "14.000 και πλέον «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου!"

Σε ανάρτησή του, ο μεγάλος νικητής από την πλευρά της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, αναφέρει ... 14.000 και πλέον «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη σας! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και στην παράταξή μας, στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας αυτής.
Προχωράμε δυνατά μαζί, ενωμένοι για μια Αρκαδία που αναπτύσσεται και πρωταγωνιστεί, για μια Πατρίδα ισχυρή!

Η σπουδαία νίκη της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε πως οι Έλληνες θέλουν μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση και σύντομα η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα. Η χθεσινή επικράτηση ήταν το πρώτο βήμα!

Συνεχίζουμε με σύνεση, ταπεινότητα και πίστη στις αρχές και στις αξίες μας για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, για να προχωρήσουμε σταθερά και τολμηρά μπροστά!"

3 σχόλια

  • Μαρία Βελημάχι
    Μαρία Βελημάχι Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΩΣΤΑ..κη
    οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται με την ποιότητα της ομάδας. ¨εβαλες όλα τα τσικό και καμαρώνεις που πήρες 13000. Σιγά το κατόρθωμα ρε μεγάλε. Ασε που δεν φέρνεις κανέναν επιπλέον ψήφο στη ΝΔ. Απωθείς τελευταί.α Απλά Καρπώνεσαι το ότι ο νομός είναι κλασσικά ΝΔ. Είναι αποτυχία σε τέτοια συγκυρία να παίρνει η ΝΔ 40%. Τον γιαννακούρα τον είδες. Πήγε στο ΠΑΣΟΚ και του ΠΗΓΕ 5000 ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. Εσύ εισαι στη ΝΔ και το μόνο που σκέφεται είναι να βάλεις όλους τους μικρούς βεληνεικούς υποωηφίους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους για να παίνρνεις 12000!!! Με αγάπη στο λέμε. Βγάλτε φωτογραφίες με το Σταθούλη τώρα

  • Τζέιμς Μποντ
    Τζέιμς Μποντ Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Να το γράψουμε κι εδώ:
    Κατι δεν εχετε καταλαβει καλα…
    Και εξηγουμαι:
    1. Η ΝΔ στην Αρκαδια σημειωνει χαμηλοτερο ποσοστο απο την επικράτεια. Τι δουλεια ακριβως κανατε στον νομό και με ποιους υποψηφιους;
    2. Η ΝΔ στην Αρκαδια σημειωνει χαμηλοτερα ποσοστα απο το 2019. Πρεπει να ειναι μια απο τις περιφερειακες ενοτητες με το χειροτερο αποτελεσμα ως προς αυτο το κομματι.
    Αυτα θα τα πει κανεις;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΝΔ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 1% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 19. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΝΔ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...