Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη (vd)

Η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη (vd)

Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ το απόγευμα της Δευτέρας (15/05) πραγματοποίησε την πολιτική συγκέντρωση στην Τρίπολη, εν’ όψει των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023. Στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αρκαδική πρωτεύουσα παραβρέθηκαν υποστηρικτές και στελέχη του κόμματος, ενώ κεντρικός ομιλητής αποτέλεσε ο κ. Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του ο κ. Κουτουμάνος ζήτησε από το λαό να τιμωρήσει τα μεγάλα κόμματα με ένα μεγάλο ποσοστό του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι μπορούν να το πετύχουν όπως το έπραξαν πρόσφατα οι φοιτητές με τις παρατάξεις τους και οι εργάτες μέσω των σωματείων τους.

Το στέλεχος του ΚΚΕ ανέφερε επίσης ότι όποια και να είναι η νέα Κυβέρνηση μετά τις εκλογές θα είναι και πάλι αντιλαϊκή και χαρακτήρισε ουσιαστικά κοινό το πρόγραμμα των δύο μεγάλων κομμάτων, αν αναφέροντας μάλιστα αρκετά παραδείγματα.

Σχολίασε τα μεγάλα κέρδη των μεγάλων εταιριών που είναι εισηγμένες στο Ελληνική Χρηματιστήριο και προέρχονται μεταξύ άλλων από τους μειωμένους μισθούς των εργατών και εργαζομένων, αλλά και από την εκτίναξη της ενεργειακής φτώχιας με τιμές ενέργειας καυσίμων που πιάνουν «ταβάνι».

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΝΙΑ ΜΕΓΡΕΜΗ.

Tags:

ΚΚΕ,

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...