Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κώστας Μπεντεβής στο "Καλημέρα Αρκαδία" | Οι απαντήσεις του για Πτωχό, Τατούλη, νεολαία και τα μεγάλα προβλήματα της Αρκαδίας (vd)

Ο Κώστας Μπεντεβής στο "Καλημέρα Αρκαδία" | Οι απαντήσεις του για Πτωχό, Τατούλη, νεολαία και τα μεγάλα προβλήματα της Αρκαδίας (vd)

Τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για τον Ιατρό Κώστα Μπεντεβή, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Καλημέρα Αρκαδία» και την Έλλη Αρτοπούλου.

Ο κ. Μπεντεβής είχε μια εξαιρετική παρουσία στις βουλευτικές εκλογές (2ος σε σταυρούς με τη ΝΔ στην Αρκαδία) και τώρα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Έχω μάθει να κυνηγάω τον αγώνα και όχι τον στόχο» λέει χαρακτηριστικά.

Για το αν κλείνει ο πολιτικός του κύκλος για τη Βουλή, λέει «ποτέ μην λες ποτέ» και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές.

Για τον Δημήτρη Πτωχό, αναφέρει ότι τον έχει εντυπωσιάσει η καθαρότητα του και ότι είναι άμεσα αποτελεσματικός. «Πάρα πολύ αξιόλογο άτομο, με εμπειρία και εκτός Ελλάδας. Θα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για την Πελοπόννησο, αν εκλεγεί Περιφερειάρχης».

Για τον Πέτρο Τατούλη, είπε ότι αν και είχε εκλεγεί το 2010 με την παράταξή του, ένα χρόνο μετά παραιτήθηκε διότι διαφώνησε με κάποια πράγματα. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι και δεν εκτιμώ τον κ. Τατούλη.»

Για το που πρέπει να δοθεί βάρος για την Αρκαδία, μίλησε για την Μεγαλόπολη που υποφέρει και πρέπει να δοθούν λύσεις στη βιομηχανική περιοχή και να ξεκινήσουν άμεσα οι επενδύσεις.

Μίλησε επίσης για τον Πολιτισμό και την Παιδεία.

Τέλος, κάλεσε τους νέους για να ψηφίσουν και είναι παρόντες. Να μας ακούν, να μας κρίνουν και να μας πουν τις προτάσεις τους, είπε.

4 σχόλια

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μανώλης Σκαντζός μόνο ! Ο μόνος που τα λεει όπως πρέπει!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολιτική γνώση μηδέν . Πολιτικός λόγος ανύπαρκτος . Υπερτιμά τις ικανότητές του .

  • Ηλιας
    Ηλιας Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αξιος!
    Και ο Μανδρωνης αξιζει.
    Αυτοι οι δυο.

  • Ελενη
    Ελενη Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλός!
    Μαζί και ο Βαλασσόπουλος!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...