Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

"Απασφάλισε" ο Οδυσσέας για τον Γιαννακούρα: "Με το γιουσουφάκι του Σουλτάνου δεν θα ξανά ασχοληθώ, όσο και αν χτυπιέται"

"Απασφάλισε" ο Οδυσσέας για τον Γιαννακούρα: "Με το γιουσουφάκι του Σουλτάνου δεν θα ξανά ασχοληθώ, όσο και αν χτυπιέται"

Σε μία πολύ σκληρή απάντηση προς τον Βαγγέλη Γιαννακούρα προχώρησε πριν από λίγο ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Γράφει: "Εδώ και πολλούς μήνες σιωπώ στις αθλιότητες του κ. Γιαννακούρα και του συστήματος του Σουλτάνου, του οποίου είναι εκπρόσωπος .

Έκαναν τα πάντα για να χάσω.
Τους απάντησε όμως ο Αρκαδικός λαός με την ετυμηγορία του.
Όσο για υπόλοιπα:
1. Το 2010 όταν το πασοκ ( είχα δηλώσει εγώ και ο Μπεγλιτης δημόσια την αντίθεση μας ) επέλεξε τον κ. Τατούλη, για την Αρκαδία είχε προτείνει άλλο αντιπεριφερειάρχη αλλά ο κ. Τατούλης επέλεξε τον κ. Γιαννακούρα, άρα δεν ήταν επιλογή ΠΑΣΟΚ αλλά του κ. Τατούλη.
2. Το 2019 η Φώφη Γεννηματά πρότεινε στον κ. Γιαννακούρα να είναι επικεφαλής στην περιφέρεια αλλά επέλεξε τον κ. Τατούλη.
Πράγματι δεν ήταν στην πλατεία Αγίου Βασιλείου να γλεντάει τη νίκη του κ Βλάση (εκεί ήταν ο Συναδελφός του περιφερειακός Σύμβουλος- μάλλον δεν διάβασε σωστά τα γραφόμενα) ήταν στην περιφέρεια και «έκλαιγαν» που έχασε η κα. Εύη Τατούλη.
Οι υπόλοιπες δηλώσεις είναι στο παρακάτω δημοσίευμα και της έχει κάνει ο ίδιος .
Δεν έχω βρει διάψευση του δημοσιεύματος!
Αποδέχτηκε ως αντιπεριφερειάρχης και δεν αντέδρασε, να εκλεγεί από την παράταξη Τατούλη ο μάρτυρας υπεράσπισης του αρχηγού της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης μαζί με την παράταξη της ΧΑ συνήγορος του πολίτη της περιφέρειας .
Περιμένω από τον κ Γιαννακούρα πότε θα του δώσει άδεια ο Σουλτάνος για να κάνει μια δημόσια δήλωση υπέρ του Υποψ περιφερειάρχη που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ.
Με το γιουσουφάκι του Σουλτάνου δεν θα ξανά ασχοληθώ, όσο και αν χτυπιέται.
Τα λέμε σε 4 χρόνια στις εθνικές εκλογές, θα είμαι μόλις 52 ετών."

15 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάει ξέφυγε τελείως! Μόνο και μόνο αυτό που είπε για την ηλικία είναι προσβλητικό και υπεροπτικό. Θυμήθηκα ένα περιστατικό με νέο 25 ετών, σε συνεδρίαση συλλόγου, που απευθύνθηκε με περίσσιο θράσος στους διοικητούντες τον σύλλογο, ετών 50 και 55, και ζήτησε ν' αποσυρθούν γιατί ήταν μεγάλοι. Πρόσεξε Οδυσσέα, σε 4 χρόνια θα στο λένε κι εσένα.

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    18:31 Παίζει με αυτά που έχει βγάλει αυτό το "κοπρόσκυλο" που δεν έχει δουλέψει όπως λες, να αγοράζει εσένα και όλη την οικογένειά σου και το σπίτι σου μαζί. Και να του μένουν κι άλλα τόσα. Ενημερωτικά στο λέω. Για να μη νομίσεις ότι ιδρώνει το αυτάκι του τι λες εσύ και άλλοι σαν και σένα. Κι όχι μόνο το δικό του το αυτάκι αλλά και όλων όσων είναι σαν κι αυτόν

  • Δημήτρης  Μανωλης
    Δημήτρης Μανωλης Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΨΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ...Α..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

  • Dinos4
    Dinos4 Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε ρε κοπρόσκυλο που δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου. Μάπα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε φταίς εσύ καημένε...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε βέβαια δεν πρέπει να ασχοληθείς πάλι Αρκετά το έκανες και προεκλογικά που πάλευες με νύχια και δόντια να μην τον βάλουν στο ψηφοδέλτιο αρκετά είπες και τώρα.Ξεκουράσου και λίγο...Έχεις και άλλα θέματα να ασχοληθείς...κάμποσες επιχειρήσεις, γιατί με την Αρκαδία ούτε καν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 07:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι ξεκατίνιασμα ειναι αυτό καλά δεν σας νοιάζει καθόλου τι περνά ο κόσμος για να επιβιώση

  • Ε ρε κατάντια....
    Ε ρε κατάντια.... Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσευς ο σωσιας του ΠΑΣΟΚ... μην ξεχάσουμε να του φτιάξουμε ανδριάντα...από κάτι τέτοιους σιχάθηκα αυτό το κόμμα...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ κύριε Κωνσταντινόπουλε εύχομαι να ζήσετε, μακριά από την ενεργό πολιτική για το καλό της Αρκαδίας, μέχρι και μετά τα 100. Θα σας πώ ωστόσο ότι ο πατέρας μου, που έφυγε απο παθολογικά αίτια ξαφνικά στα 49 του, θα λυπόταν πολύ για την κατάντια του χώρου που υποστήριζε και των πολιτικών νάνων όπως εσείς που πλέον την εκπροσωπουν, αν είχε ζήσει μέχρι τα 52 του.

  • γορτύνιος
    γορτύνιος Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    αν ζούσε ο ΑΝΤΡΕΑΣ......
    Με τον Γιώργο, με τον Βαγγέλη, με ...........ολους όπου βολεύει...
    ΕΛΕΟΣ !!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ριχτα Οδυσσέα ! Τα γιουσουφακια βγαλανε γλωσσα ! Οι χρησιμοι ηλιθιοι που τους κανει η Ντινάρα ότι θελει ! Ντροποη ρε !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα με αυτά που κάνεις θα χρεωθείς και το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία

  • ΕΦΙΑΛΤΗΣ
    ΕΦΙΑΛΤΗΣ Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα,
    Ο Πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης γνωρίζει πολύ καλά τις παλινωδίες που έκανες στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 με τον Μπουντρούκα ο οποίος είναι έμμισθος σύμβουλος του γαλάζιου Περιφερειάρχη. Δεν σε είδα να κόπτεσαι επειδή είναι φιλαράκι σου (δεν είδα από το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να τον καταγγέλλει τον έμμισθο μάλιστα φίλο σου που ψηφίζει στα Περιφερειακά Συμβούλια υπέρ του γαλάζιου Περιφερειάρχη. Ούτε εσύ προφανώς πίεσες γιατί είναι φιλαράκι σου) και έστειλες το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το 2019 στα τάρταρα. Πόσο ξεφτίλα πια για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Αλλά αυτά τα γνωρίζει ο Πρόεδρος μας ο Νίκος ο Ανδρουλάκης και θα σε στείλει γιατί ξέρει πως είσαι "λαγός" της ΝΔ, όπως έκανες το 2019 . Ντροπή σου για την αποτυχία σου με αυτά που κάνεις και λες και διασπάς την ενότητα του κόμματος μας.
    Ευτυχώς ο Πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης τα γνωρίζει αυτά κα πιστεύω να σε στείλει. (Ξέρεις εσύ θα πας κατευθείαν στη ΝΔ, όπως έκανε ο φίλος σου ο Μπουντρούκας και μάλιστα με μισθό από τον πρώην εκλεκτό του Μητσοτάκη).

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τι έγινε πόσο χρονών θα είσαι;;;;πόσο ρατσιστικό. Το επίπεδο σου να το χαίρονται οι φίλοι σου ...είναι τόσο χαμηλό που ούτε να το πατήσει δεν μπορεί κανείς

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...