Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Για "άθλιες συναλλαγές με πρώην "Σουλτάνο" μιλά ο Κωνσταντινόπουλος και προαναγγέλλει ότι θα αποκαλύψει ονόματα! (vd)

Για "άθλιες συναλλαγές με πρώην "Σουλτάνο" μιλά ο Κωνσταντινόπουλος και προαναγγέλλει ότι θα αποκαλύψει ονόματα! (vd)

Ξεκαθάρισμα στον απόλυτο βαθμό από τον βουλευτή Αρκαδίας και αντιπρόεδρο της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ εκεί όπου κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα και ορισμένοι κοιτούν την…πάρτη τους και προς άλλες κατευθύνσεις στο φόντο των περιφερειακών εκλογών στην Πελοπόννησο. Η παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST ήταν άκρως χαρακτηριστική, φέρνοντας στο φως πτυχές συμπεριφορών ορισμένων στελεχών που θέλουν να κρατήσουν το ΠΑΣΟΚ στο… παρελθόν. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεσμεύτηκε πως θα δώσει τα ονόματά τους στη δημοσιότητα και δεν μάσησε τα λόγια του χαρακτηρίζοντας πρώην «Σουλτάνο» τον Πέτρο Τατούλη και καυτηριάζοντας τις πρακτικές που ακολουθούνται από το… παράθυρο ακόμη και τώρα.

“EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ”

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μίλησε αρχικά για την πολιτική επιλογή να κινηθεί αυτόνομα το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές και με τα καλύτερα λόγια για την στήριξη που παρέχει στο πρόσωπο και την πρόταση του Δημήτρη Κουτσούλη. «…Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει όραμα και το σθένος να κατέβει στις περιφερειακές εκλογές και να υποστηρίξει μια προοδευτική πολιτική για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εμείς θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτό και υπήρξε μια συνεδρίαση στην Τρίπολη παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για να σαφές αυτό προς όλες τις κατευθύνσεις».

«ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ» ΓΙΑ ΤΟΝ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ»

Αποκάλυψε πως κάποιοι ήθελαν ντε… και καλά να μην κατέβει το ΠΑΣΟΚ αυτόνομο και έτσι πλαγίως να… στηριχθεί ο Τατούλης, με τον κ. Κωνσταντινόπουλου να «απασφαλίζει» για αυτές τις πρακτικές, αλλά και το τι σηματοδοτεί ή θα σηματοδοτούσε μια τέτοια επιλογή:

«Έγιναν προσπάθειες ώστε να μην κατέβει το ψηφοδέλτιο του κ. Κουτσούλη, αυτές οι προσπάθειες αναχαιτίστηκαν όλες και δεν πέρασε ίσως η άποψη, να το πω χαλαρά, κάποιων που ήθελαν το ΠΑΣΟΚ να είναι στο άρμα κάποιου άλλου υποψηφίου. Εάν είναι να ξαναγυρίσουμε στους «Σουλτάνους» δεν έχει κανένα νόημα για το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσουμε σε αυτή την διαδικασία. Έχει διαφορετική αντίληψη για το πως πρέπει να λειτουργεί η περιφέρεια και λυπάμαι πάρα πολύ που στελέχη, ακόμα και σήμερα όταν το ΠΑΣΟΚ έχει καταδικάσει τον ακροδεξιό άνθρωπο, ο οποίος… Ο κ. Τατούλης έχει συνυπάρξει, έχει επιλέξει μαζί με την Χρυσή Αυγή, να συνυπάρξει… έκανε μάρτυρα υπεράσπισης, ψήφισε μαζί με την Χρυσή Αυγή τον μάρτυρα υπεράσπισης του κ. Μιχαλολιάκου. Έναν ακροδεξιό άνθρωπο τον έχει καταδικάσει επίσημα το ΠΑΣΟΚ. Λυπάμαι που στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έστω ελάχιστα θέλουν αυτό… Δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση  να κλείσουμε τα μάτια γιατί κάποιοι έχουν κάποιες συναλλαγές με τον κ. Τατούλη για να κάνουν το προσωπικό τους όφελος, απέναντι στο συλλογικό όφελος».

ΕΚΤΟΣ… ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ

Στο σημείο αυτό ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε εμφατικά πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει ξεκάθαρη στάση απέναντι σε όσους επιθυμούν να μην στηρίξουν τις επιλογές του κόμματος, με πολύ απλό τρόπο θέτοντάς τους εκτός από θέσεις, υποψηφιότητες και όργανα.

«Εμείς θέλουμε να κάνουμε αντιπαράθεση με τη ΝΔ για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσει η αυτοδιοίκηση και σε αυτή την αντιπαράθεση, θα προχωρήσουμε, θα την κάνουμε και θα την κερδίσουμε. Όλοι οι υπόλοιποι, αυτή είναι η άποψή μου και η πρότασή μου, οι οποίοι θέλουν να πάνε με άλλα ψηφοδέλτια έχουν κάθε δικαίωμα. Αλλά την ίδια ώρα πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν σε κανένα όργανο του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να είναι αύριο υποψήφιοι σε οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι η πρότασή μου. Θα την στείλω μάλιστα επίσημη στον γραμματέα».

«ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ»

Όπου ο λόγος πήγαινε στα…παιχνίδια στελεχών του Τατούλη με το ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Αρκαδίας ανέβαζε και τους τόνους με ξεκάθαρο τρόπο «…ακόμα και αυτούς που κλείναν το μάτι παλιά σε κάτι άλλο, χθες δεν είπαν κάτι διαφορετικό αλλά ειπώθηκε αυτό το απλό. Αν το ΠΑΣΟΚ είναι να επιλέξει ένα μοντέλο διαφθοράς και σήψης του παρελθόντος δεν έχει κανένα λόγο να συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα».

Και συνέχισε ακόμη πιο ηχηρά, δεσμευόμενος πως θα δώσει και ονόματα στη δημοσιότητα άμεσα όσων παίζουν… παιχνίδια και δεν στηρίζουν ή κρύβονται ή θέλουν να σέρνονται πίσω από άρματα… Σουλτάνων (σ.σ. εννοώντας με αυτό τον χαρακτηρισμό τον Τατούλη).

«Εμείς κάναμε μια επιλογή να έχουμε μια ανανέωση, μια πολιτική αυτονομία. Ο χώρος μας τον στήριξαν οι πολίτες, γιατί θέλουν να είναι πολιτικά αυτόνομος. Όχι να σέρνεται από άρματα… Σουλτάνων οι οποίοι έχουν συγκριμένες κατευθύνσεις, έχουν συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης των δημοσίων πραγμάτων, τους έχει γνωρίσει ο κόσμος, τους έχει καταδικάσει ο κόσμος και εμείς να επιστρέφουμε εκεί. Αυτό μπορεί να το κάνει κάποιος, ο οποίος έχει συναλλαγή με κάποιον. Εμείς δεν έχουμε συναλλαγή με κανέναν. Όποιος θέλει να πάει να κάνει την όποια συνεργασία μαζί του ή με οποιονδήποτε θέλει, αλλά να αφήσει το ΠΑΣΟΚ απέξω…

 

«ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ»

Κανένας δεν θα κρυφτεί πίσω από οτιδήποτε τώρα πια! Τουλάχιστον εγώ δεν θα το επιστρέψω αυτό! Θέλουν να το ξέρουν αυτό! Δεν θα το επιτρέψω… Δεν μπορεί σήμερα να υπάρχουν υποψήφιοι βουλευτές ή μέλη της Κ.Ε. που να μην κάνουν δήλωση στήριξης στον κ. Κουτσούλη. Τα ονόματά τους θα δοθούν στη δημοσιότητα και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες τους. Δεν μπορεί να κρυβόμαστε».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν έκρυψε «πως είχαν υπάρξει και συζητήσεις για παράδειγμα με ανθρώπους από την Καλαμάτα που ήταν στην Κ.Ε. για ένα πρόσωπο Καλαματιανό το οποίο θα μπορούσε να συνδέσει μάλιστα αρκετά» -είχε αναφερθεί και στα ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST- αλλά δεν… περπάτησε η υπόθεση.

«ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ “ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ “ΣΟΥΛΤΑΝΟ”»

Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως «εδώ δεν θα κρυφτεί κανένας, δεν θα έχει καμία δικαιολογία απέναντι στην παράταξη και την πολιτική αυτονομία της παράταξης, έχοντας κάνει οποιαδήποτε άθλια συναλλαγή με οποιονδήποτε πρώην… Σουλτάνο της Πελοποννήσου. Να το ξέρει να είναι πολύ ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής οριοθέτησε και την έννοια της ευθύνης που έχουν τα πρόσωπα απέναντι στην παράταξη και το Νίκο Ανδρουλάκη «…να είναι μπροστάρηδες σε μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο χώρος για αυτονομία και να αντιπαρατεθούμε πολιτικά για τη διακυβέρνηση της περιφέρειας Πελοποννήσου».

«ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ»

Στην αναφορά περί… παραγκών και παρεών, ο Αρκάς πολιτικός πρόσθεσε πως «…αυτά τελειώσανε… Από εδώ και πέρα επειδή είμαστε στο ΠΑΣΟΚ, μείναμε στα πιο δύσκολα και σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει ένας άνθρωπος που εγώ δεν τον γνώριζα πριν, αλλά να την δώσει για εμάς… Εγώ τουλάχιστον δεν θα μασήσω τα λόγια μου και θα πω ονόματα. Το αφήνω γιατί πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες όλοι θα μπουν κάτω από αυτή τη διαδικασία και θα στηρίξουν την προσπάθεια”.

https://best-tv.gr/

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο λες να την καλέσει την Ντίνα ο Ανδρουλάκης να κατέβει για Περιφερειάρχης τελικά αφού είναι τόσο δυναμική, σύμφωνα με όσα λες.

  • Κωνσταντία Mαρκιεβιτσ
    Κωνσταντία Mαρκιεβιτσ Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    βρε Γιώργο αν είναι έτσι όπως τα λες με τα ονόματα, τότε πρέπει η Ντίνα Νικολάκου να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αφού καταφέρνει να ελέγχει τόσους πολλούς συντρόφους της.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΑΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΤΩΧΟ Η ΤΑΤΟΥΛΗ ! ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ !!!!!! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΤΕ Η ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ .....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΕ, Ε' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα θα φάτε μεγάλο γκ@β@λο στις εκλογές. Μην ξανοίγεσαι και πολύ. Κράτα και λίγο πισινή φίλε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ που γράφεις ονόματα γιατί δεν γράφεις και για τον Οδυσσέα που συγκυβέρνησε με την Νέα Δημοκρατία. Όλοι αυτοί ή τουλάχιστον ένας αριθμός αυτών ήταν από την αρχή συνεργάτες του Τατούλη, 13 χρόνια συνεχόμενα. Δεν πήγαν ξαφνικά με τον Τατούλη που δεν είναι στο κάτω ΝΔ με την οποία συνεργάστηκε ο ΜΠουντρούκας. Αυτά τα ξεχνάει το αγόρι από τη Γλανιτσιά να τα πει γιατί δεν τον συμφέρει και φυσικά ο δημοσιογράφος δεν τον ρωτά γιατί τον ενδιαφέρει να βγει ο Πτωχός, όπως έγινε και πριν 4 χρόνια με τον Νίκα. Αφήστε λοιπόν τις μαλ....από τα ονόματα που αναφέρετε μπορείτε να συγκρίνετε και να καταλάβετε για ποιο λόγο το αγόρι εκ Γορτυνίας κόπτετε. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Θέλει ένα τοσοδούλι ΠΑΣΟκ ενώ έχει βλέψεις και για αρχηγιλίκι, όπως το έκανε και στο Παρελθόν και στη συνέχεια το έπαιζε φίλος της αείμνηστης Γεννηματά αλλά παράλληλα δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα (βλέπε Εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο) σαν το μικρό παιδάκι που δεν του δίνουν γλειφιτζούρι. Το επίπεδο του αγοριού το ξέρει ο αρκαδικός λαός και σε λίγο θα τον ξεβράσει...κέρδισε για συγκεκριμένους λόγους. αμάν πια που τον ανεχόμαστε. αλλά τι να γίνει είναι και τα ΜΜΕ της Πελοποννήσου στο όλο κόλπο
    όταν θα παραδώσει την Πελοπόννησο στον Πτωχό θα είναι καλύτερα

  • Γορτύνιος
    Γορτύνιος Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Γορτυνία ποιον στηρίζει το ΠΑΣΟΚ!!!!! Στελέχη γραμματέας και φίλοι του Οδυσσέα είναι με τόν Κούλη!!!!! Μήπως ο Κούλης έγινε ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρουμε???? Τι θέση θα πάρει ο βουλευτής

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Λογικά εσύ που το έγραψες , κάποιος έμμισθος υπαλληλακος του Οδυσσέα θα είσαι!
    Τον βοηθάς και στις επιχειρήσεις του στη Σαντορίνη;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο φίλε μου. Ανοχή τέλος αν θέλουμε να πάμε μπροστά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ .......ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΤΩΧΟΥ .....ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ......ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .....ΜΙΚΡΕ ΟΔΥΣΣΕΑ .......ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ......ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά τις προσωπικότητες !!! Εχει απόλυτο δίκιο ο Οδυσσέας !!!!! Για εμάς στο ΠΑΣΟΚ ξέρουμε ποιοι ειναι ευθέως με τον Τατούλη και ποιοι όχι ! Ολοι τους έχουν και μία αναφορά στην Νικολάκου , είναι φιλαράκια της , ομόσταυλοι ! Αυτή είναι η γεφυρα ! Ονόματα θέλετε ...............πάρτε την πρώτη δόση ! Γιαννακούρας και Παπαγεωργίου από Αρκαδία, Πάζιος και Κατσούλης από Μεσσηνία, Χειβιδόπουλος, Χρηστίδης και Ψυχογιός από Αργολίδα, Γρηγοράκου Μάγια και η μισή ΝΕ από Λακωνία και από Κορινθία οι μισοί υποψήφιοι βουλευτές ! Αυτοί τρομάρα τους είναι και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Πασοκ ! Αλλά προσέξτε είναι ταυτόχρονα και όλοι τους φιλαράκια με τον Ανδρουλάκη !!!!!! Γιαυτό και δεν τους διαγράφει ! Τι να διαγράψει τους κολλητούς του ! Και τους αφήνει μισούς στον Τατούλη , μισούς στον Κουτσουλη ! ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ ! Κατά την αθάνατη Ελληνική πρακτική ! Τον Καστανίδη όμως που δεν ήταν του συναφιού του ο Νικολάκης τον καθάρισε εν ριπή οφθαλμού ! Όχι που θα τον άφηνε τον εν δυνάμει δελφίνο ! Οι άλλοι είναι δικοί του ! Δεν διαγράφονται οι ομογάλακτοι, δεν είναι στην κουλτούρα του Νικ ! Αυτοί σαμποτάρουν κάθε ενέργεια που πιθανον αντίκειται στον κανόνα ότι ο Τατούλης θα πρέπει ανεμπόδιστος να περάσει στον Β γύρο για να μπορεί να ελπίζει ! Και έχει βρει τα στηρίγματα του στο Πασοκ, τους χρήσιμους ηλίθιους !!! Και θα δείτε το ποσοστό του Κουτσούλη απελπιστικά χαμηλό και με ψηφοδέλτιο από το σωρό ! Κρίμα συντρόφια ! Η Πελοπόννησος υπό ομηρία ! Σοβαρότης μηδέν !

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...