Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σμυρνιώτης: "Ευχαριστώ το 43% των πολιτών του Δήμου Τρίπολης, που μας στήριξαν -Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον κ.Τζιούμη και την τακτική του" (vd)

Σμυρνιώτης: "Ευχαριστώ το 43% των πολιτών του Δήμου Τρίπολης, που μας στήριξαν -Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον κ.Τζιούμη και την τακτική του" (vd)

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ αμέσως μετά την εκλογική του ήττα και την επανεκλογή του Κώστα Τζιούμη, ο Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε:

"Θέλω να ευχαριστήσω το 43% των πολιτών του Δήμου Τρίπολης, που μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, για να αλλάξει πορεία αυτός ο τόπος. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον κ.Τζιούμη και την τακτική του. Τον συγχαίρω για το αποτέλεσμα και δηλώνω, οτι εμείς είμαστε εδώ, συμπαραστάτες στα θετικά βήματα που θα επιχειρηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή, αλλά και έχοντας κριτική στάση, προκειμένου ένα μέρος του προγράμματος/οράματος μας  να υλοποιηθεί. Και πάλι σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ και όλους τους συνεργάτες μου, αλλά και αυτούς τους 310 υπέροχους συνοδοιπόρους σε αυτή την πορεία, που έβαλαν στην άκρη τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές ταυτότητες τους για να συμπαραταχθούν σε ένα όραμα για μια άλλη Τρίπολη. Αυτό το όραμα εμείς θα συνεχίσουμε να το υπηρετούμε. Είμαστε μαζί ενωμένοι".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

www.drt915.gr 

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδατε μνμ στο fb η πρόεδρος ; Μιλάει για πολιτικό πολιτισμό κλπ...ποιά; Ένα παπαγαλάκι με ίχνος σοβαρότητας και επίγνωσης του ρόλου που κάποιοι της έδωσαν ετσιθελικά. Παραιτήσου ή προσγειώσου στην πραγματικότητα. Όταν υπάρχει κάλπη θα χάνεις. Αποδέξου το σιγά σιγα. Χαιρετίσματα στα φιλαράκια σου στα κεντρικά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πολη εχει τεραστια προβληματα...οι εκλογες περασαν και ο τζιουμης πρεπει να διαχειριστει τις αστοχιες του απο την προηγουμενη θητεια του...οσον αφορα για τον σμυρνιωτη ηρθε ο καιρος να παει σπιτι του και να ερθει καποιος αλλος που μπορει καλυτερα τοσο απλα.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά,για μενα ο Γιάννης ο Σμυρνιώτης,είναι συμπαθής κι ευπρεπής.Όμως,πόσους και πόσους,πραγματικά αχώνευτους και κάφρους,έχει στο ψηφοδελτιό του...για όνομα δηλαδή...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικοί είσαστε πολύ αστείοι και κωμικοτραγικοί. Πριν τις εκλογές μας τα είχατε ζαλίσει από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι το ψηφοδέλτιο του μπανάνα τσικίτα ήταν ανανεωμένο, φρέσκο, με ανθρώπους με διάθεση προσφοράς κι άλλες τέτοιες π@π@ριές και μετά την τρίτη μπανανίτσα το ψηφοδέλτιο όλως ξαφνικώς...βρώμισε και χάλασε. Κλούουουτς! Λέλοοοοοο! Μπανάνααααααα

  • Δυστυχως
    Δυστυχως Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν σας τα έλεγα ότι η καραμελα με το κολυμβητήριο και την πλατεία θα σας κάψει,,,,δε με ακούγατε......τοοοοοοοσα έργα δεν τα είδατε ποτέ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν σε θέλει ο λαός . παρ'την Βάλια και εμπρός! Σπίτια σας. όλη σας η έννοια ο εαυτούλης σας και ο Πέτρος. Παραιτήσου πρόεδρε της συμφοράς και της αλλοίωσης.

  • Anonymous
    Anonymous Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τραγική επιλογή προσώπων στο ψηφοδέλτιο σας.....

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...