Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δολιανίτης από το Λεωνίδιο: "Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δημοτική αρχή της Νότιας Κυνουρίας"

Δολιανίτης από το Λεωνίδιο: "Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δημοτική αρχή της Νότιας Κυνουρίας"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μεγάλη σε παλμό, συμμετοχή και αισιοδοξία ήταν η χθεσινή ( 5/10/23 ) κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας Μανώλη Δολιανίτη στο Λεωνίδιο.

Ο επικεφαλής της Νέας Πορείας για το Δήμο Νότιας Κυνουρίας εξέφρασε τη σιγουριά του για τη νίκη του Συνδυασμού του την Κυριακή 8/10/23 λέγοντας ότι αυτή η Κυριακή δεν θα έχει νικητές και ηττημένους αλλά μόνο ένα νικητή το Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Μανώλης Δολιανίτης άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή μιλώντας για απραξία και στασιμότητα και έθεσε 20 βασικά ερωτήματα για τα μεγάλα έργα που δεν έγιναν ποτέ στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι εκτός από όγκο η χθεσινή συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε από το θερμό κλίμα που δημιούργησαν οι κάτοικοι του Λεωνιδίου. Ένα κλίμα που συγκίνησε τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Δολιανίτη ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:" οι περήφανοι κάτοικοι αυτού του τόπου αξίζουν περισσότερα" 

Αναφερόμενος στο πρόγραμμά του Συνδυασμού του ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ τόνισε ότι θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του Δήμου και θα τον βάλει σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης. Τα βασικότερα σημεία της χθεσινής ομιλίας του Υποψηφίου Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας Μανώλη Δολιανίτη ακολουθούν παρακάτω ανά ενότητες. 

---------------------------------------

Το διακύβευμα των εκλογών

Τα χαρακτηριστικά του Συνδυασμού μας

Οι δεσμεύσεις προς τους πολίτες

Στόχος

Για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή

 

Κλείνοντας την ομιλία ανέφερε

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...