Menu
RSS
Παρασκευή, 04/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Βασίλης Κοττής: "Ο Κώστας Τζιούμης αποτελεί εγγύηση για τα επόμενα χρόνια στην Τρίπολη"

Βασίλης Κοττής: "Ο Κώστας Τζιούμης αποτελεί εγγύηση για τα επόμενα χρόνια στην Τρίπολη"
Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Κοττής στο Καλημέρα Αρκαδία.

Διαβάστε παρακάτω ...

 
Κύριε Κοττή, παραμένετε στο πλευρό του Κώστα Τζιούμη και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Πως εκτιμάτε ότι εξελίσσεται αυτή η προεκλογική περίοδος, μέχρι στιγμής;

IMG 9052

Βρίσκομαι στο πλευρό του Δημάρχου εδώ και αρκετά χρόνια και θα συνεχίσω να βρίσκομαι. Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο έχω εκτιμήσει την ειλικρίνεια του, την εντιμότητα του και πραγματικά με εντυπωσιάζει ο τρόπος και το πόσο άμεσα αντιμετωπίζει και λύνει το οποιοδήποτε θέμα προκύπτει. Όσον αφορά στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε χαίρομαι που είμαι μέλος ενός συνδυασμού που κάνει προεκλογικό αγώνα με εντιμότητα χωρίς να προσπαθεί να κερδίσει την ψήφο των Δημοτών πετώντας λάσπη, λέγοντας ψέματα και τάζοντας διάφορα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Εμείς μιλάμε μέσα από τα έργα μας στην πόλη αλλά και στα χωριά μας. Έχω εμπιστοσύνη στους Δημότες πως την ερχόμενη Κυριακή θα ψηφίσουν το καλύτερο για τον Δήμο μας.
Η δημοτική αρχή έχει υπογραμμίσει ότι δεν διαχωρίζει την πόλη από τα χωριά. Καθημερινά, υπάρχουν μηχανήματα στις τοπικές μας κοινότητες και πολλές φορές είσαστε κι εσείς «παρών» στα έργα που γίνονται. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για τη βαρύτητα που δόθηκε στα χωριά μας.

IMG 9051

Από την πρώτη στιγμή ,ο Δήμαρχος έκανε την δέσμευση του πράξη πως τα χωριά μας θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με την πόλη μας. Σαν υπεύθυνος των μηχανημάτων έργου του δήμου Τρίπολης είχα την χαρά να συμβάλω με πάρα πολλές παρεμβάσεις - έργα που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα χωριά του δήμου και στην πόλη μας. Πιστεύω πως καταφέραμε μέσα από πολύ καλό προγραμματισμό, οργάνωση και αγορά νέων μηχανημάτων να κάνουμε έργα τα οποία δεν είχαν πραγματοποιηθεί για πάρα πολλά χρόνια. Επισκευή και συντήρηση πάρα πολλών χιλιομέτρων αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμό χαντακιών , δημοτικών χώρων , οικοπέδων πραγματοποιούνται καθημερινά.  Εγώ προσωπικά προσπαθούσα να ανταποκριθώ όσο πιο γρήγορα γινόταν στο οποιοδήποτε αίτημα .
Πολλοί μιλούν για επισκεψιμότητα. Την τελευταία τετραετία φέρατε διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσέλκυσαν νέους επισκέπτες. Το επόμενο βήμα είναι οι αγώνες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο;

IMG 9062

Κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια πραγματοποιώντας το πρώτο και δεύτερο ιστορικό ράλι Τρίπολης τα οποία είχαν μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Ο δήμαρχος στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια κάνω για την πραγματοποίηση αγώνων-event που προωθούν το καλό της πόλης μας. Έτσι και μέσα από αυτούς τους αγώνες πετύχαμε τον στόχο μας να έχουμε αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη μας . Υπολογίζεται ότι τις ημέρες των αγώνων έμειναν στην πόλη αλλά και στην περιφέρεια πάνω από 400 άτομα από διάφορα μέρη της Ελλάδας ακόμα και κάποια πληρώματα από το εξωτερικό. Προγραμματίζουμε ήδη και το 3ο ιστορικό ράλι Τρίπολης με στόχο να καθιερωθεί κάθε χρόνο και χειμερινό και εαρινό . Σίγουρα το επόμενο βήμα το οποίο θα υλοποιηθεί είναι να πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος σιρκουί αυτοκινήτων και μοτοσικλέτας τον Μάρτιο του 2024 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης μετά από πολλά χρόνια διακοπής . Η Τρίπολη έχει μεγάλη ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και της αξίζει να την επαναφέρουμε στα επίπεδα της δεκαετίας '90- 2.000 και έτσι να πετύχουμε να έχουμε Σαββατοκύριακα με χιλιάδες επισκέπτες .  Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες επιπλέον ιδέες που θα εξεταστούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα καλύτερα έρχονται με κύριο στόχο πάντα την αύξηση της επισκεψιμότητας στον τόπο μας.
Προσφάτως, συμμετείχατε ενεργά στη δημιουργία μιας τεράστιας ελληνικής σημαίας που κυμάτισε στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Άλωσης. Μιλήστε μας για την πρωτοβουλία αυτή.

IMG 9061

Η Άλωση της Τρίπολης αποτελεί το σημαντικότερο ιστορικό γεγονός της πόλης μας και ένα από τα σημαντικότερα του έθνους. Ο Παύλος Μπιρατσης στον οποίον αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  είχε την σκέψη να κατασκευάσει και να κάνει δωρεά τη σημαία αυτή. Ωστόσο μετά από συζήτηση που είχαμε οι δυο μας του πρότεινα να φτιάξει την μεγαλύτερη σημαία της Ελληνικής επανάστασης όπως και έγινε. Μετά από αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που είδαμε όλοι , κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να φτιαχτεί μια ειδική ψηλή βάση ώστε να μείνει μόνιμα η σημαία εκεί και να γίνεται κάθε Κυριακή η Έπαρση και Υποστολή της . Έτσι θα δημιουργηθεί ένας ακόμα πόλος έλξης για νέους επισκέπτες ώστε να την θαυμάζουν από κοντά. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο μας που στήριξε τη σκέψη μας.
Τέλος, θέλουμε το μήνυμά σας για τους λόγους που οι δημότες πρέπει να ψηφίσουν το συνδυασμό Τρίπολη Αύριο κι εσάς προσωπικά.

IMG 9055

Ο Δήμαρχος μας Κώστας Τζιουμης με τον συνδυασμό του Τρίπολη Αύριο  παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν λόγω του κορονοϊού μέσα σε αυτά τα χρόνια βελτίωσε την καθημερινότητα των πολιτών, Πραγματοποίησε μεγάλα σημαντικά έργα προσέλκυσε μέσα από διάφορες εκδηλώσεις όπως το Καρναβάλι, το Πάσχα στην Τρίπολη , τις λευκές νύχτες κ.α., πλήθος κόσμου από διάφορα άλλα μέρη. Επιπλέον είμαι σε θέση να γνωρίζω πως είναι
Ο μοναδικός Δήμαρχος του οποίου η πόρτα στο γραφείο του δημαρχείου είναι καθημερινά ανοιχτή και δέχεται όλους τους πολίτες για να ακούσει αυτό που έχουν να του πουν . Σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω πως έχω την εμπειρία και την όρεξη για δουλειά να σταθώ δίπλα στον Δημότη όπως εξάλλου κάνω αυτά τα χρόνια. Αυτό το αποδεικνύω μέσα από το καθημερινό μου έργο και δεν μένω μόνο στα λόγια και στις υποσχέσεις. Ο Κώστας Τζιουμης αποτελεί εγγύηση για τα επόμενα χρόνια στην Τρίπολη!

IMG 9054

IMG 9057

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...