Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοφιάννα Τεριακή στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Θέλω να εκφράσω τους ανθρώπους που θέλουν να στηριχθούν σε νέες ιδέες»

Σοφιάννα Τεριακή στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Θέλω να εκφράσω τους ανθρώπους που θέλουν να στηριχθούν σε νέες ιδέες»

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος (με τον συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη), Σοφιάννα Τεριακή, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Σ. Τεριακή δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Καλαμάτα και προσφάτως επέστρεψε στην πόλη της Τρίπολης.

«Ο καλύτερος τρόπος να νοιαστούμε για την πόλη μας είναι να ασχολούμαστε για τα κοινά. Επαγγελματικά η Τρίπολη δεν είναι μια εύκολη πόλη. Έχω σπουδάσει στο εξωτερικό, έχω εμπειρίες και γνώσεις που θέλω να εφαρμόσω στην Τρίπολη. Πιστεύω στους νέους του τόπου μας. Έχουν άποψη και πρέπει να την εκφράζουν δημόσια. Στην παράταξή μας υπάρχουν πολλοί νέοι υποψήφιοι.»

Στη συνέχεια, είπε ότι «είμαι αρχιτέκτονας, ο πατέρας μου ήταν πολιτικός μηχανικός, όπως και ο παππούς, Λουκάς Τεριακής. Έχω μελετήσει τις προσόψεις των διατηρητέων κτιρίων της Τρίπολης, θα μπορέσω να συμβάλω για αυτό. Έχω κάνει ία εργασία πάνω στην Βίλα Τουρκοβασίλη. Στο εξωτερικός έχει αναπτυχθεί ο αγροτουρισμός, να προσελκύσεις τουρίστες και αυτό πρέπει να εφαρμοστεί στην περιοχή μας.»

Στο τέλος, είπε ότι θέλω να εκφράσω τους ανθρώπους που θέλουν να στηριχθούν σε νέες ιδέες και τόνισε ότι η αποχή δεν είναι λύση.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...