Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Απάντηση Σμυρνιώτη για τα σκουπίδια: "Κύριε Τζιούμη, που κρύβεστε πίσω από τον κ. Λαγό, ΔΕΝ είμαστε ίδιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ ΙΔΙΟΙ"

Απάντηση Σμυρνιώτη για τα σκουπίδια: "Κύριε Τζιούμη, που κρύβεστε πίσω από τον κ. Λαγό, ΔΕΝ είμαστε ίδιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ ΙΔΙΟΙ"

Σε απάντηση της... δακρύβρεχτης ανάρτησης του κ. Λαγού περί σκουπιδιών…

Μιας και θυμήθηκε το 2013 που ο ίδιος ήταν απών… θα μας ενδιέφερε να μας απαντήσει γιατί το 2010, η τότε παράταξη η δική του και του κ. Τζιούμη, άφησαν ως προίκα στην Τρίπολη μία απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που έκλεινε τη χωματερή στο Πλάτωμα και ενώ το ήξεραν πολύ καιρό πριν, ότι αυτό θα συμβεί, δεν είχαν κάνει κανέναν σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Θα θέλαμε επίσης να μας απαντήσει γιατί το 2013 ο κος Τζιούμης έλεγε «δεν είναι δουλειά της αντιπολίτευσης να προτείνει λύσεις», όταν ΟΛΟΙ προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις!

Ας μας πει επίσης ο κος Λαγός και ο κος Τζιούμης για τις πάνω από 60.000 τόνους που αφήνουν στον Άγιο Βλάση και στο Μεγαβούνι (σημερινές φωτογραφίες).

Εκεί που τουλάχιστον 20.000 τόνοι σαπίζουν στα ακριβοπληρωμένα με 40€ /τόνο και ήδη σκασμένα δέματα. Αυτά πότε και πώς θα τα διαχειριστεί και με ποιο κόστος για τον πολίτη;

κ. Τζιούμη που κρύβεστε πίσω από τον κ.Λαγό, ΔΕΝ είμαστε ίδιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ ΙΔΙΟΙ.

Ο κόσμος θέλει λύσεις και δυστυχώς είστε ανεπαρκείς να διαχειριστείτε σημαντικά ζητήματα.

Όπως κρύβεστε και πίσω από τα χάλια της Πλατείας Αγίου Βασιλείου, την οποία από σύμβολο της Τρίπολης την μετατρέψατε σε «μνημείο» της ανικανότητας σας.

Την ίδια ανικανότητα επιδεικνύετε και για το Κολυμβητήριο και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Εμείς έχουμε αποδείξει την αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα μας και φοβόμαστε για την ανικανότητα και τα πασαλείμματα του κ. Τζιούμη.

Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά

Ανακοίνωση

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Γιάννη Σκουπιδιώτη μιλάς εσύ για σκουπίδια; ΕΣΥ; Μέχρι και στο συνδυασμό σου τα έχεις μαζέψει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    20¨30 Επειδή παπαγάλκι, μάλλον Λαγέ που γράφεις διάβασε λίγο το κατηγορητήριο για το δήθεν κακούργημα και ποια είναι η νομική θέση του Σμυρνιώτη. Μην ξεχνάς Λαγέ ότι πήρες και εσύ κάποια αναβολή με τα αδέσποτα. Αλλά επειδή είσαι ψευδολόγος και αμαθής, όταν θα γράφεις να γνωρίζεις ή να πληροφορείσαι τουλάχιστον μέρικα πράγματα. 32 φορές ΑΘΩΟΣ ΛΑΓΕ Εσύ θα δούμε πως θα καθαρίσεις με τα αδέσποτο στο Παρθένι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρίχτα Γιάννη, με τους ψεύτες που μπλέξαμε!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Σμυρνιωτη δεν ντρέπεσαι λίγο να μιλάς εσύ για σκουπίδια.Ακομη έρχεται στη μύτη μας η βρώμα και η δυσωδία αλλά και στο μυαλό μας οι εικόνες με στους δρόμους γεμάτους σκουπίδια και αρουραίους και έχεις το θράσος να μιλάς.Λιγη ντροπή ρε άνθρωπε και λίγο σεβασμό στους Δημότες.Για να μην ξεχνάμε.Ο Σωτηρακης ο Κακλαμάνος και οι λοιποί από την παράταξη Παυλή μήπως θυμούνται το φυλλάδιο που μοίρασαν νύχτα στην Πόλη για τα σκουπίδια που είχες αφήσει στην Πόλη;

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός έγραψε εγώ απαντάω.
    Η άποψη ότι δεν ξέρει ο Λαγός είναι πολύ εγωιστική.
    Έχεις ακόμα Δικαστήριο για κακούργημα ,δεν έχεις αθωωθεί κρύβεστε με αναβολές.
    Μπερδεύεις την νόμιμη διαχείριση με αυτό που έκανες εσύ.
    Έδειξες αναθέσεις σε εργολάβους γιά να απομακρύνουν σκουπίδια και τα είχαν δίπλα στον Ευρώτα.
    Έπρεπε να λέει ο εργολάβος που θα τα πάει και έκαμες το κορόιδο.
    Θα δούμε τι θα γίνει στο δικαστήριο.
    Είναι η δεν είμαι αλήθεια ότι τα σκουπίδια ήταν πέντε μήνες στο δρόμο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή μ,κάποτε ο κ. Λαγός πρέπει να μάθει να μην ψευδέται, όπως επίσης να μην λασπολογεί και επειδή είναι αμαθής του τονίζω τα παρακάτω:
    1] Η 19/2011 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών σε εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας, εν μία νυκτί απαίτησε το κλείσιμο των ΧΑΔΑ, άλλως τίθετο ζήτημα επιβολής προστίμων, όπως στην περίπτωση του ΧΑΔΑ Κιάτου [2.500.000 ευρώ]
    2]Ο Σμυρνιώτης αναγκαστική υπάκουσε στην πιο πάνω εγκύκλιο και έκλεισε τον παράνομο ΧΑΔ του Πλατώματος. Η επιλογή του αυτή δικαιώθηκε πλήρως από απόφαση του ΣτΕ το 2010,
    3] Σμυρνιώτης παραπέμφθηκε 32 φορές ενώπιον της Δικαιοσύνης και αθωώθηκε πανηγυρικά αναγνωρίστηκε δηλαδή ότι ενήργησε σύννομα ενώπιον μας έκτακτης ανάγκης.
    4]Ο Σμυρνιώτης εξασφάλισε την μετακομιδή των σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ της Φυλής, όταν ολόκληρη ερμιιονίδα τουριστικός προορισμός δεν μπορούσε να μεταφέρει σκουίδια στην Φυλής. Αρςετά με το ψέμα Λαγέ. Καλά θα κάνεις να μην λασπολογείς, όταν δεν ξέρεις το νομικό καθεστώς. Η ψευδολογία σου δεν έχει όρια Και στην τελική εάν είχες να διαχειριστείς μία τέτοια κρίση όπως του Σμυρνιώτη τι θα έκανες? Τι θα πρότεινες? Απολύτως τίποτα. Όπως και ο κ. Τζιούμης θρασύτατα δήλωσε στα τότε ΔΣ ότι δεν είναι δουλειά του να προτείνει. Αυτοί είσαστε τελικά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάει ο Σμυρνιωτης για σκουπίδια. Ποιος; ο Σμυρνιωτης!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζουμακια σπιτια σας μαζι με τον λαγο.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...