Menu
RSS
Κυριακή, 06/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ο Μπουντρούκας στο TV Super | Τι είπε για Τζιούμη, Τρουπή και παραιτήσεις

Ο Μπουντρούκας στο TV Super | Τι είπε για Τζιούμη, Τρουπή και παραιτήσεις

Σε ανάρτηση προχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπουντρούκας για συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό tv super.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της Σίντυ Κόλα, ο κ. Μπουντρούκας μίλησε αρχικά για την αυτοδιοικητική του πορεία από το 2019 ως και σήμερα.

Αρχικά, ο κ. Μπουντρούκας εξήγησε τους λόγους που παραιτήθηκε το 2019 από την Προεδρία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (όταν ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης) και τώρα από περιφερειακός σύμβουλος.

Μετά, είπε: "Είχαμε μια ηθική δέσμευση ότι αν κάποιος θέλει να κατέβει υποψήφιος, θα έπρεπε να παραιτηθεί από τις θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Θέλαμε να βγάλουμε την πολιτική και τα κόμματα έξω από το Επιμελητήριο. Σε άλλα Επιμελητήρια είχαν δημιουργηθεί προβλήματα και αντιθέσεις. Το είχαμε τηρήσει μέχρι πρότινος."

Στη συνέχεια, η Σίντυ Κόλα έθεσε μία ερώτηση για την υποψηφιότητα του κ. Τρουπή, με τον κ. Μπουντρούκα να λέει: "Ο κ. Τρουπής είναι Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Με βάση του ηθικού περιεχομένου δέσμευση που είχαμε, θα έπρεπε να κρατήσει αυτή τη δέσμευση και να μην την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων". 

Κατόπιν, είπε ότι αρχικά είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί ξανά με τα αυτοδιοικητικά, διότι είχε απογοητευτεί από το περιφερειακό συμβούλιο. "Αλλά υπήρξε μια πρόσκληση από τον φίλο μου, τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη και δεν μπορούσαν την αρνηθώ διότι είναι ένας πολύ καλός Δήμαρχος και πρέπει να του δώσουμε τη δυνατότητα για άλλη μία θητεία για να ολοκληρώσει το έργο του".

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίγο κρασί λίγο αρνί και λίγο σπληναντερο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 07:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποστάτης βγήκες με ΠΑΣΟΚ πηγες μόνο σου στον Νικά και τώρα που φάγανε το Νικα ψάχνεις για μεροκαματο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ 2000€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ !!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...