Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πυκνώνουν στις τάξεις του Συνδυασμού Δολιανίτη τα άξια τέκνα της Νότιας Κυνουρίας - Ανακοινώθηκε ο Στόης

Πυκνώνουν στις τάξεις του Συνδυασμού Δολιανίτη τα άξια τέκνα της Νότιας Κυνουρίας - Ανακοινώθηκε ο Στόης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26/08/2023

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

Με άλλη μία σημαντική υποψηφιότητα ενισχύεται ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός του Μανώλη Δολιανίτη "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ".

Πρόκειται για τον Τεχνολόγο Γεωπόνο Παναγιώτη Στόη γνήσιο εκπρόσωπο του πρωτογενούς τομέα ο οποίος έχει επιδείξει αξιοζήλευτο επαγγελματισμό και ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο του. Η ενασχόλησή του με τη γεωργία αλλά και την επιχειρηματικότητα σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτει σε θέματα πρωτογενούς τομέα θα μας βοηθήσει σημαντικά για να επιλύσουμε τα προβλήματα όλων αυτών που έχουν επενδύσει στην παραγωγή και την καλλιέργεια τοπικών προϊόντων. 

Ο Παναγιώτης Στόης πήρε την απόφαση να βοηθήσει με την υποψηφιότητά του την προσπάθεια αλλαγής πορείας στη Νότια Κυνουρία και βρίσκεται ήδη στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Δολιανίτη.

Αναφερόμενος στην προσθήκη του Παναγιώτη  Στόη στο Συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας  Μανώλης Δολιανίτης δήλωσε: " Κάθε μέρα πυκνώνουν τις τάξεις του Συνδυασμού μας άξια τέκνα του τόπου μας. Είναι άτομα που συστρατεύονται εθελοντικά με όλους εμάς για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τη Νότια Κυνουρία.

Είναι άνθρωποι του μόχθου, της σκληρής πραγματικότητας και της ελεύθερης εργασίας. Δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί αλλά απλοί άνθρωποι που θέλουν το Δήμο τους να πάει μπροστά.

Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός σε όλους μας Παναγιώτης Στόης γιός του Γιώργου, τον οποίο καλωσορίζω στην παράταξη μας, τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και του εύχομαι καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία"

ΣΤΟΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου

 

Είμαι γεννημένος το 1997 στην Αθήνα. Μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο στο Λεωνίδιο.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στη Καλαμάτα

Από το 2021 όπου τελείωσα τις σπουδές μου και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ζω μόνιμα στο Λεωνίδιο.

Εργάζομαι στον γεωργικό – επιχειρηματικό τομέα, στην οικογενειακή μας επιχείρηση μαζί με το πατέρα μου και τα αδέρφια μου.

Είμαι άγαμος.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...