Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαία κίνηση από υποψήφιο του Μέγα στο Βελημάχι | "Ο μισθός του Προέδρου θα δίνεται στους δύο συλλόγους του χωριού κάθε μήνα"!

Σπουδαία κίνηση από υποψήφιο του Μέγα στο Βελημάχι | "Ο μισθός του Προέδρου θα δίνεται στους δύο συλλόγους του χωριού κάθε μήνα"!

Σε ανάρτησή του, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος από τη Γορτυνία, τονίζει:

"Σέβομαι όλους τους συγχωριανούς μου και πότε δεν επηρέασα κανένα να ασχοληθεί με το ζόρι η το αντίθετο σε θέματα πολιτικού περιεχομένου, Επίσης ούτε έκρινα απόφαση κανενός...σε θέματα πολιτικών πεποιθήσεων.

Αποφάσισα να πάρω μέρος στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό #Γορτυνία που μας αξίζει # υπ.Δημαρχου Παναγιώτη Μέγα! Η θέση που διεκδικώ μέσα απ την εκλογική αναμέτρηση είναι του προέδρου της κοινότητας και Δηλώνω ότι σε περίπτωση που με στήριξει το χωριό με την ψήφο του ο Μισθός του προέδρου θα δίδεται στους δύο σύλλογους του χωριού μας 50% σε κάθε σύλλογο κάθε Μήνα για κοινωφελείς σκοπούς!

Οπως επίσης θα κατέβω μόνιμος κάτοικος στο Βελημαχι να είμαι κοντά στα προβλήματα του τόπου μας! Εύχομαι σ όλους καλό Αγώνα και ο καλύτερος ας κερδισει!!! Υγεία πάνω από όλα και Καλή δύναμη!

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχχααχαχχαχααχχαα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σου!!!!!! (και δεν είμαι δημότης Γορτυνίας)

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...