Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικές εκλογές στη Γορτυνία | "Ανεβάζει στροφές" η παράταξη του Παναγιώτη Μέγα

Δημοτικές εκλογές στη Γορτυνία | "Ανεβάζει στροφές" η παράταξη του Παναγιώτη Μέγα

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Παναγιώτης Μέγας, θα παρουσιάσει το νέο λογότυπο της δημοτικής παράταξης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για ζητήματα τα οποία απασχολούν την περιοχή της Γορτυνίας. Τόπος συνάντησης το Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο της Δημητσάνας στις 11.00 το πρωί.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, θα αναπτυχθούν οι θέσεις της δημοτικής παράταξης, στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, στις 11.00 το πρωί.

5 σχόλια

  • Grg o Μέγας
    Grg o Μέγας Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Grg ασε να δούμε τις πραγματικά νέες κινήσεις από κ. Θεοδωρακόπουλο και τον κ. Καπλάνη που λες, γιατί προς το παρόν "ξαναζεστένονται" για να σερβιριστούν μόνοι τους στην Γορτυνία, αφου τους βρήκαν "κρύους" ήδη μια φορα για τα τραπέζια της Πεύκης και Αγ. Βαρβάρας αντίστοιχα.
    Όσο για την τελευταία τετραετία του Κ. Κούλη, μάλλον δεν θα χρειαστεί να ακονήσεις πολύ την μνήμη σου. Ήδη έχει αρχίσει να μας μένει αξέχαστη. Τέτοια δημιουργική Δημοτική Αρχή δεν είχε ξαναδεί ο τόπος....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτης Μέγας ή κατά κόσμον Panagiotis the Great

  • Grg
    Grg Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Γορτύνιοι αποφάσισαν το 2019, να βάλουν τέλος στην παράταξη του κ. Γιαννόπουλου. Δοκιμάζουμε και αλλάζουμε, μέχρι να έρθει κάτι δημιουργικό για τον τόπο. Ο κ. Μέγας για 9 χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, δοκιμάστηκε. Τα ίδια στελέχη, με άλλο όνομα παράταξης, τι φρέσκο θα προσφέρουν?.
    Οι Γορτύνιοι θεωρώ, ότι θα πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ του σημερινού δημάρχου Κούλη και των πραγματικά νέων κινήσεων από κ. Θεοδωρακόπουλο και κ. Καπλάνη. Μνήμη χρειάζεται και όχι «ξαναζεσταμένο φαγητό».

  • Gortynios
    Gortynios Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το λογότυπο θα μείνει!!!!!

  • anonymous
    anonymous Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποτυχημένος και αυτός

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...