Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζονται οι παρενοχλήσεις, σε ανήλικα κορίτσια, από αλλοδαπούς στην Τρίπολη

Συνεχίζονται οι παρενοχλήσεις, σε ανήλικα κορίτσια, από αλλοδαπούς
στην Τρίπολη

Θυμάστε την καταγγελία που προσφάτως έκανε λόγο για αύξηση των επιθέσεων και των παρενοχλήσεων, σε ανήλικα κορίτσια, από άτομα, ασιατικής καταγωγής, τον τελευταίο καιρό, στην πόλη της Τρίπολης;   

Η καταγγελία τότε ανέφερε ότι τα περισσότερα περιστατικά συμβαίνουν στην περιοχή ανάμεσα στο 2ο και το 3ο λύκειο και μάλιστα τις πρώτες βραδινές ώρες.

p>Μάλιστα ανάμεσα στα θύματα δεν είναι μόνο άτομα ελληνικής καταγωγής αλλά κάποιες φορές και παιδιά μεταναστών από τα Βαλκάνια.

Η καταγγελία αυτή, από την κίνηση «Δούρειος Ίππος», δεν διαψεύστηκε ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα…

Νεότερες πληροφορίες που φτάνουν στο kalimera-arkadia.gr, κάνουν λόγο για νέα κρούσματα παρενοχλήσεων, στην ίδιας περιοχή της  Τρίπολη, από αλλοδαπούς, σε ανήλικα κορίτσια.

Η Αστυνομία, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει λάβει καμία καταγγελία για τα περιστατικά αυτά. Κι τούτο συμβαίνει, διότι τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς, είναι τρομοκρατημένοι και φοβισμένοι και δεν θέλουν να δώσουν έκταση στο θέμα.

Πρόκειται πάντως για περιστατικά που αυξάνονται, ενέχουν πολύ σοβαρότερους κινδύνους, από την παρενόχληση και για να μην φτάσουμε σε χειρότερες καταστάσεις, σίγουρα πρέπει να ληφθούν μέτρα. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...